Witajcie, zbanowałem gracza na ip czyli banip i teraz nie moge go odbanowac wpisuje /unbanip, a nic nie daje probowalem z /unbanip ip i /unbanip gracz i nic.
Witajcie, zbanowałem gracza na ip czyli banip i teraz nie moge go odbanowac wpisuje /unbanip, a nic nie daje probowalem z /unbanip ip i /unbanip gracz i nic.
Mógłbyś podesłać listę pluginów, których używasz na serwerze. Podejrzewam, że to wynik kłócenia się ze sobą różnych wtyczek. Jeśli to nie pomoże, spróbuj ręcznie usunąć z bazy danych daną o nałożonym banie dla gracza. Sam często miałem z tym problemy, a nawet odbanowanie gracza komendą Bukkit'ową nie pomagało.
Spróbuj wykonać komendę /advancedban:unbanip
Chociaż miałem kiedyś advancedban, nie polecam. Lepiej wydać te 30 zł na LiteBans.
Janusz mode ON.
Blackspigot to stronka ze spiraconymi pluginami. Osobiście nie wspieram piractwa. Poza tym litebans ma dość dobrą ochronę bo ma serwer do autentykacji i nie chcesz mieć momentu w którym nie możesz zbanować cheatera bo "plugin access disabled".
Dobra dzięki.
Podejrzewam, że to wynik kłócenia się ze sobą różnych wtyczek
Można to łatwo sprawdzić komendą /plugman lookup [nazwa komendy] jeśli masz zainstalowanego plugmana.
Już kupiłem litebans i śmiga fajnie, dziękuję bardzo za pomoc @igoyek i @chix .
W EssentialsX, w zakładce disabled-commands
dodaj komendy do banowania, aby pluginy się nie kłóciły.
Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.