Ostatnio z nudów zacząłem testować różne panele do zarządzania serwerami i przypomniałem sobie o Aimpanelu o którym z tego co widzę słuch zaginął. Stąd moje pytanie: Panel cały czas jest w trakcie tworzenia czy projekt został porzucony?
Ostatnio z nudów zacząłem testować różne panele do zarządzania serwerami i przypomniałem sobie o Aimpanelu o którym z tego co widzę słuch zaginął. Stąd moje pytanie: Panel cały czas jest w trakcie tworzenia czy projekt został porzucony?
Cały czas trwają nad nim prace. Obecnie z pre-alphy korzystają dwie osoby.
Nie lepiej pre-alphe udostępnić aktualnie dużemu gronu ludzi, żeby zgłaszać więcej błędów o ile są?
Nie. Otwarte testy mają sens gdy twórcy nie zauważają już błędów do naprawy i szukają nowych przed wypuszczeniem "1.0" na rynek.
To jest wersja z mnóstwem błędów i niedoróbek co jest naturalne dla tak wczesnej wersji. Błędy widać "gołym okiem". Otrzymywałbym ciągle te same raporty błędów o których już wiem. Generalnie strata czasu na przebieraniu wątków z błędami zamiast po prostu ich łataniu.
Dodatkowo mimo, że jest to wczesna wersja, sporo osób ostatnio pomija taki status (pewnie przez early access'y w grach) i mogłoby błędnie założyć oraz przekazywać dalej, że produkt jest słaby i mało dopracowany. Z tego powodu będą zamknięte alpha testy na małą skalę, powiedzmy 10 osób, dopiero przy beta skala się zwiększy do powiedzmy 50 osób.
A są gdzieś dostępne SS panelu czy to aktualnie tajemnica :D
Pod koniec roku coś powinno się pojawić. Póki co mogę powiedzieć, że design jest zbliżony do panelu v4.
Koniec roku się zbliża, zobaczymy coś? 👀
Jakaś przybliżona data? 😅
oj trzeba juz kolejny rok i nadal nic 😕
Ten post może was zainteresować:
https://lvlup.rok.ovh/t/zawieszenie-nowych-zamowien-vps-2021-12-21/20175/#13?u=systemz