Ankieta na temat serwera Minecraft

Pytania i problemy
xSeKaBo
xSeKaBo
Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Wypełnione 🥳

Co do pytania o zakup dodatków kosmetycznych - odpowiedzi tak i nie wydają mi się w nim trochę nieodpowiednie. Wszystko zależy od tego jak je zaprezentujesz, co będą dawały (dodatków kosmetycznych jest naprawdę sporo).

Stąd, gdybym miał możliwość wybrania innej odpowiedzi, wybrałbym Tak, jeśli skłonią mnie do zakupu lub Tak, gdy uznam, że warto.

A samo pytanie powinno wyglądać w następujący sposób: Czy jesteś skłonny do zakupienia kosmetycznych dodatków, gdyby ci odpowiadały? Uważam takie zapytanie za bardziej sensowne, gdyż mam wrażenie, że w tym przypadku po prostu chodzi o sprawdzenie, czy dana osoba ma w ogóle jak zapłacić.

xSeKaBo
xSeKaBo

Dziękuję za wypełnienie i pytanie dotyczące zakupu dodatków kosmetycznych zostało zmienione na proponowane przez ciebie 😃

Lano
Lano

Odpowiedź udzielona, mam nadzieje, że się przyda. Warto też zaznaczyć, że potępiać powinno się na wszelkie sposoby P2W, najgorzej jak ktoś zyskuje przewagę tylko dlatego, że wydał więcej.

2KKgfx
2KKgfx Regularny

Wypełnione

MCSBlaxer
MCSBlaxer

Wypełnione, życzę Tobie aby w tym Nowym Roku Twój serwer wystartował i grało na nim dużo graczy. 😃

xSeKaBo
xSeKaBo

Dziękuję :D

SP24
SP24

Wypełnione.

Mespi
Mespi

Może troszke późno i pewnie odkop ( PLS NIE BIJCIE ) ale wypełnione ;)

Shooter
Shooter

zrobione

Kanibal
Kanibal

Wypełnione! Mam nadzieję, że ci jakoś pomogłem i życze powodzonka w projekcie!

Michall
Michall

Wypełniona! Powodzenia w projekcie jeżeli dalej go rozwijasz :slight_smile:

4ECHJunior
4ECHJunior

I ja się szarpnąłem, Powodzonka :D

sekon
sekon

Wypełnione 😃

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.