Witam mam windows 10 i che aby folder na pulpicie o nazwie A na dysku A Skopiował się na dysk B po wgraniu jakiegos pliku na folder A na Dysku A. Chodzi mi o taki automatyczny backup foldera.
Witam mam windows 10 i che aby folder na pulpicie o nazwie A na dysku A Skopiował się na dysk B po wgraniu jakiegos pliku na folder A na Dysku A. Chodzi mi o taki automatyczny backup foldera.
Rozumiem, że po zmianach w danym folderze ma się zrobić backup?
Tak tylko na innym dysku
Pomoże ktoś?
@nitromaxpl, to ostatnie ostrzeżenie dla ciebie. Używaj opcji edytuj (ołówek), a nie twórz kilku postów.
Scaliłem
Wie ktoś czy takie coś jest możliwe? Może ktoś takie coś robił? Proszę o pomoc.
Jest to możliwe poprzez jakiś program ewentualnie Acronis
Jak takie cos zrobić?
Trzeba znaleźć albo kupić program ewentualnie tak jak wspomniałem acronis na winde.
A inaczej sie nie da?
To było zdanie twierdzące, czy pytające? :D
Pytające. Jesli sie da to prosze o jakomś instrukcje.
Co to znaczy inaczej co Tobie nie odpowiada ? Niestety magiczne kule się skończyły
nitromaxpl:
o jakomś instrukcje
Prosisz o instrukcje, ale o jaką? Bo nie wiem co to "jakomś" a może ma to znaczący wpływ na cały temat :D To może inaczej: testowałeś inne oprogramowanie do tworzenia backupów? Jeśli tak, to jakie, żebyśmy wiedzieli, co wyeliminować? Nie rozumiem też, czemu rozwiązanie @Kaczuc Ci nie odpowiada. Można prosić o jakieś szczegóły? ;)
Czy to co dał @kaczuc to jest jest czasami płatne i to jest chmura i nie robi backupow po aktualizacji plikow itp?
Proszę, zacznij pisać w języku polskim ( :kappa: ), ponieważ Twoje zdania (a raczej niezdania) trudno zrozumieć. Program Acronis jest płatny, ale jest dostępna wersja trial na 30 dni.
@DoreK przepraszam za ortografię. Chodzi mi o jakiś bez płatny program do kopi zapasowych folderu. Najlepiej by kopia robiła się odrazu po zmianie w tym folderze np zapis nowego itp.
Jest platny ale mozesz brac za darmo na 30d ewentualnie zapytac czy szkola nie ma dreamspark kiedys widzialem, ze acronis jest wtedy za darmo dla studentów
Okay ale ta aplikacja daje kopie po wgraniu nowego pliku czy usuniecię czy nawet edycję pliku?
W filmie masz wszystko pokazane ewentualnie google nikt raczej nie pobiera programu do kopii zapasowych dla 1 folderu Predzej zrobia kopie z palca
Okay. Dziękuje za pomoc.
Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.