Backup wybranego folderu

Zombie
zarządzanie
nitromaxpl
nitromaxpl

Witam mam windows 10 i che aby folder na pulpicie o nazwie A na dysku A Skopiował się na dysk B po wgraniu jakiegos pliku na folder A na Dysku A. Chodzi mi o taki automatyczny backup foldera.

kotyk
kotyk Regularny

Rozumiem, że po zmianach w danym folderze ma się zrobić backup?

nitromaxpl
nitromaxpl

Tak tylko na innym dysku

Pomoże ktoś?

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

@nitromaxpl, to ostatnie ostrzeżenie dla ciebie. Używaj opcji edytuj (ołówek), a nie twórz kilku postów.

Scaliłem

nitromaxpl
nitromaxpl

Wie ktoś czy takie coś jest możliwe? Może ktoś takie coś robił? Proszę o pomoc.

Kaczuc
Kaczuc

Jest to możliwe poprzez jakiś program ewentualnie Acronis

nitromaxpl
nitromaxpl

Jak takie cos zrobić?

Kaczuc
Kaczuc

Trzeba znaleźć albo kupić program ewentualnie tak jak wspomniałem acronis na winde.

https://www.youtube.com/watch?v=WIkQkNA42vI

nitromaxpl
nitromaxpl

A inaczej sie nie da?

DoreK
DoreK α-tester v3

To było zdanie twierdzące, czy pytające? :D

nitromaxpl
nitromaxpl

Pytające. Jesli sie da to prosze o jakomś instrukcje.

Kaczuc
Kaczuc

Co to znaczy inaczej co Tobie nie odpowiada ? Niestety magiczne kule się skończyły

DoreK
DoreK α-tester v3

nitromaxpl:

o jakomś instrukcje

Prosisz o instrukcje, ale o jaką? Bo nie wiem co to "jakomś" a może ma to znaczący wpływ na cały temat :D To może inaczej: testowałeś inne oprogramowanie do tworzenia backupów? Jeśli tak, to jakie, żebyśmy wiedzieli, co wyeliminować? Nie rozumiem też, czemu rozwiązanie @Kaczuc Ci nie odpowiada. Można prosić o jakieś szczegóły? ;)

nitromaxpl
nitromaxpl

Czy to co dał @kaczuc to jest jest czasami płatne i to jest chmura i nie robi backupow po aktualizacji plikow itp?

DoreK
DoreK α-tester v3

Proszę, zacznij pisać w języku polskim ( :kappa: ), ponieważ Twoje zdania (a raczej niezdania) trudno zrozumieć. Program Acronis jest płatny, ale jest dostępna wersja trial na 30 dni.

nitromaxpl
nitromaxpl

@DoreK przepraszam za ortografię. Chodzi mi o jakiś bez płatny program do kopi zapasowych folderu. Najlepiej by kopia robiła się odrazu po zmianie w tym folderze np zapis nowego itp.

Kaczuc
Kaczuc

Jest platny ale mozesz brac za darmo na 30d ewentualnie zapytac czy szkola nie ma dreamspark kiedys widzialem, ze acronis jest wtedy za darmo dla studentów

nitromaxpl
nitromaxpl

Okay ale ta aplikacja daje kopie po wgraniu nowego pliku czy usuniecię czy nawet edycję pliku?

Kaczuc
Kaczuc

W filmie masz wszystko pokazane ewentualnie google nikt raczej nie pobiera programu do kopii zapasowych dla 1 folderu Predzej zrobia kopie z palca

nitromaxpl
nitromaxpl

Okay. Dziękuje za pomoc.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.