Cytat**VPS został zablokowany za nic przez FiveM nie wiem co mam w takim momencie zrobić support narazie nie odpisuje. **
Cytat**VPS został zablokowany za nic przez FiveM nie wiem co mam w takim momencie zrobić support narazie nie odpisuje. **
czy taki screen do supportu fivem wystarczy?
Tak, ale sam go musisz zrobić 😛
czy taki screen wystarczy?
Myślę, że tak ;)
Mam jeszcze pytanie czy istnieje możliwość, że serwer nie zostanie odbanowany?
Tak, mogą tego nie zrobić - słyszałem od niektórych osób, że po prostu FiveM nie odpisuje na maile.
Ale czekamy na rozwój tej sytuacji, pisz tutaj o odpowiedzi/braku odpowiedzi ze strony FiveM ;)
Narazie fivem od około 34 godzin nie informuję mnie o niczym; wiem, że to nie jest wasza wina ale to jest żart VPS został kupiony normalnie i legalnie a oni jak zawsze robią jakieś problemy i chcą popularyzować tego Za** który jest najgorszym VPS'em
Jesteście może zorientowani po jakim czasię support fivem'u odpisuję?
Powinni do 48h.
No to jest problem, 48 już mineło 😕
Nie dało by rady zmienić jakoś ip naszego serwera żeby nie było one na black liscie fivem?
zmiana ipv4
Mogę to jakoś sam zmienić czy to administracja lvlupa mi zmieni?
Zmiana IP na VPS na życzenie klienta jest dodatkowo płatna, więcej informacji znajdziesz w cenniku na stronie internetowej.
Nawet jeżeli zakupie zmianę adresu IP nie dostanę gwarancji, że serwer zostanie zbanowany ponownie?
Nikt nie może takiej dać, zachowanie ludzi od fivem jest bardzo nieprzewidywalne.
Po prostu jestem załamany masa ludzi czeka na serwer, ja teraz już nie mam kompletnie pomysłów co mam robić.
Ja na Twoim miejscu poszukałbym innej modyfikacji, która nie stosuje takich głupich metod, z tego co wiem to są jakieś alternatywy.
To jest przykre, że robią takie coś masom ludzi, a ci ludzie zamiast odejść do alternatywy to szukają metod na rozwiązanie problemu :(
Właśnie nie mogę znaleźć żadnych alternatyw i ta jest najbardziej popularna o to chodzi. Ban którego dostałem był instant. Odpaliłem pusty powtarzam pusty serwer i odrazu blokada to jest śmieszne wiem, że żalenie się u was na forum mi nic nie da bo to nie wasza wina.
Albo może któryś z was mogłby napisać do supportu FiveM, może jakoś was potraktują piorytetowo.
Sam SystemZ próbował interweniować w tej sprawie, niestety ewidentnie ktoś od Fivem jest mocno powiązany z tym ich promowanym zaphostingiem bo nic ich to nie obchodzi. Zdobyli popularność na tym że możesz odpalić wszędzie, to teraz jak już są znani to chcą doić z tego jak najwięcej kasy. A co ze zwykłymi użytkownikami? Nie obchodzą ich
Specjalnie kupiliśmy drugi VPS u was i tak samo przy pierwszym włączeniu FiveM. Wyskoczyło powiadomienie o blokadzie 😃
bopke:
Fivem jest mocno powiązany z tym ich promowanym zaphostingiem
Ostatnio doszły mnie słuchy że fala banów nie ominęła też "jedyny słuszny hosting". Jeśli ktoś ma jakiś dowód na to - z chęcią przyjmę na Discord. Bo jeśli nawet Zapa blokują to zostaje tylko :man_facepalming:
O całej przygodzie z FiveM mogłabym napisać poemat, ale nie byłby to przyjemny kawałek tekstu do czytania.
Zapa nie blokują bo kupiłem zapa i nie ma bana :D, ale nawet nie podejmuje się pracy na tym
Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.