Battle Royal w Minecraft

Zombie
współpraca-odrzucone
Err0r
Err0r

Nazwa projektu

McRoyale // NightPlay [.pl] dlaczego dwie domeny ? Ponieważ myślimy nad tym która nazwa jest lepsza.

Cel

Zainteresowania sobą jak największej liczby odbiorców (graczy) oraz stworzenie pierwszego w Polsce serwera Battle Royal , oraz chcemy udowodnic ,ze podczas tego wylewu serwerow " easy/medium/hc " moze sie przebic jeszcze serwer ktory nie tylko polega na kopaniu stone'a zakladaniu gildii i klepaniu sie

Co udało nam się zrobić

Na ten moment mamy przygotowany projekt serwera rozpoczęte prace nad pluginami oraz przygotowywanie do rozpoczęcia budowy map przez naszych budowniczych.

Plany

Chcemy ukończyć budowę w 100% ale budowanie na serwerze postawionym lokalnie jest uciążliwe i ciężko budować w wiele osób, brakuje zasobów przy kilku pluginach. Naszym głównym planem jest wprowadzenie w polska społeczność graczy MC takiego trybu rozgrywki ewentualnie można to tez nazwać minigra , jak kto woli, lecz głównym zamysłem jest stworzenie nowego trybu który by wprowadził powiew świeżości na polska scene.

Osoby/organizacje biorące udział (linki)

Głowna organizacja biorąca udział jest serwer teamspeak3 https://www.tsplay.pl oczywiście inni min youtuberzy z którymi dopiero są rozmowy wstępne prowadzone

Usługi z lvlup.pro 2 których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp)

Usługa która nam będzie potrzebna na wykonanie projektu to serwer VPS KVM Game Pro 8 GB ramu żeby zapewnić wysokiej jakości gameplay oraz żeby zapobiec atakom ddos i dos jak to bywa w naszej polskiej spolecznosci.

Co mogę zaoferować w zamian

w zamian zaoferowac moge napis wykonany przez naszych budowniczych w lobby serwera " LvlUp.pro " oraz umieszczenie loga w wielu innych miejscach zwiazanych z sewerem miedzy innymi itemshop automatyczna wiadomość " jesteśmy dzięki lvlup.pro , zachęcamy do zaznajomienia się z ich oferta ".

Dlaczego ten projekt jest unikalny? Opisz

Dlaczego ten projekt jest unikalny ? juz odpowiadam ponieważ w Polsce nigdy nie było i raczej jeszcze przez dłuższy czas nie będzie takiego projektu jak ten ponieważ jest to dopiero raczkujący za granica pomysl jak i u nas w posce ( licze na to ze sie przyjmie )

krides
krides

Ja jestem za. Orginalny pomysł

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Err0r:

####Nazwa projektu

Err0r:

####Cel

Err0r:

####Plany

Err0r:

####Dlaczego ten projekt jest unikalny? Opisz

Polecam poprawienie markdowna ;)

Err0r:

VPS KVM Game Pro 8 GB ramu Polecam ofertę "KVM GAME PRO+", tańsza i lepsza ;)

Err0r:

Royal , oraz chcemy udowodnic ,ze podczas tego wylewu serwerow Przecinki i spacje pomiędzy nimi to jest to coś, czego nienawidzę 😠

Err0r:

w zamian zaoferowac moge napis wykonany przez naszych budowniczych w lobby serwera " LvlUp.pro " oraz umieszczenie loga w wielu innych miejscach zwiazanych z sewerem miedzy innymi itemshop automatyczna wiadomość " jesteśmy dzięki lvlup.pro , zachęcamy do zaznajomienia się z ich oferta ". Standard, nic nowego.

Err0r:

juz odpowiadam ponieważ w Polsce nigdy nie było i raczej jeszcze przez dłuższy czas nie będzie takiego projektu jak ten ponieważ jest to dopiero raczkujący za granica pomysl jak i u nas w posce ( licze na to ze sie przyjmie ) Dla mnie 0 oryginalności 😕 Nie przekonałeś mnie.

Nie.

happi
happi

Err0r:

Prawdopodobnie będziemy w lokalnych mediach, przyda się mieć miejsce do wrzucenia zrzutów ekranu. Już widzę w wiadomościach pierwszy serwer minekraft z trybem battle royale w polsce musicie to zobaczyc!!!!!!!!!!!. xD

Err0r:

ponieważ jest to dopiero raczkujący za granica pomysl

Nie jest, Hypixel oraz HiveMC mają już to od dawna. Jest zapewne więcej serwerów z tym trybem, ale ja znam tylko te dwa.

Err0r:

Usługa która nam będzie potrzebna na wykonanie projektu to serwer VPS KVM Game Pro 8 GB ramu żeby zapewnić wysokiej jakości gameplay

Twój programista to magik? Skoro będzie tak liczne zaangażowanie graczy, to zapewne aren będzie dużo. Licząc, że na każdej będzie po 50 osób, a aren chociażby 5 (250 graczy) to wątpie, że 8gb wystarczy. Nie wspominając o lobby, gdzie będzie drugie tyle czekało na rozgrywkę.

Nie.

anon10657637
anon10657637

Prezentacja zrobiona na odczepnego nie zachęca, tak to bym nawet dla Ciebie zaorał wszystkie argumenty @DBanaszewski i @happi. Odpada, jakby Ci zależało to byś się postarał, żeby wszystko wyglądało estetycznie. To świadczy o Twoim podejściu, ale sam pomysł jak dla mnie całkiem OK.

Err0r
Err0r

happi:

Prawdopodobnie będziemy w lokalnych mediach, przyda się mieć miejsce do wrzucenia zrzutów ekranu.

Już widzę w wiadomościach pierwszy serwer minekraft z trybem battle royale w polsce musicie to zobaczyc!!!!!!!!!!!. xD

Err0r:

ponieważ jest to dopiero raczkujący za granica pomysl

Nie jest, Hypixel oraz HiveMC mają już to od dawna.

Jest zapewne więcej serwerów z tym trybem, ale ja znam tylko te dwa.

Err0r:

Usługa która nam będzie potrzebna na wykonanie projektu to serwer VPS KVM Game Pro 8 GB ramu żeby zapewnić wysokiej jakości gameplay

Twój programista to magik? Skoro będzie tak liczne zaangażowanie graczy, to zapewne aren będzie dużo. Licząc, że na każdej będzie po 50 osób, a aren chociażby 5 (250 graczy) to wątpie, że 8gb wystarczy. Nie wspominając o lobby, gdzie będzie drugie tyle czekało na rozgrywkę.

Nie.

sorka mały bład którego nie zauważyłem z tym bo skopiowałem i edytowałem prezentację już poprawiam

Err0r
Err0r

DBanaszewski:

Dla mnie 0 oryginalności 😕

Nie przekonałeś mnie.

Nie.

0% ? oryginalności jednym argumentem można to obalić , że takiego serwera nie ma w naszym pięknym kraju , jak i raczej za granicą 🙆‍♀️

anon10657637
anon10657637

Err0r:

jak i raczej za granicą

happi:

Serio? Czytałeś co ładnie koledzy piszą?

Err0r
Err0r

alevergame:

(wpis wycofany przez autora, zostanie automatycznie usunięty za 24 godziny, chyba że zostanie oflagowany)

💩

alevergame
alevergame

anon10657637:

jak i raczej za granicą

Hyouki:

Serio? Czytałeś co ładnie koledzy piszą?

koledzy się czepiają zwykłych szczegółów które można naprawić w sekundę ? uważam że po prostu czepiają się projektu który może mieć przyszłość

anon10657637
anon10657637

Czepiają się słusznie - bo jest to reklamowane jako coś nowego, a to już przecież istnieje. Liczy się przekaz, nie tylko pomysł.

happi
happi

alevergame:

koledzy się czepiają zwykłych szczegółów które można naprawić w sekundę ? uważam że po prostu czepiają się projektu który może mieć przyszłość

W sekundę napiszesz do największych serwerów w całej grze o to, by zamknęli swoje tryby, bo ty chcesz otworzyć swój?

MichQ
MichQ

Err0r:

nie będzie takiego projektu jak ten ponieważ jest to dopiero raczkujący za granica pomysl

Już od dawna jest taki tryb na serwerach Hypixel oraz Hivemc

Nie jestem przekonany co do tego projektu

Na Nie.

Err0r
Err0r

alevergame:

tak i chuj ci do tego

kultury troche

DoreK
DoreK α-tester v3

Również jestem na nie, panowie przede mną wszystko ładnie wyjaśnili.

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Odrzucone