Błąd daty w systemie zgłoszeń po zamknięciu ticketa

Rozwiązane
odrzucone, panel-v2
bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Drugi już raz zamykałem zgłoszenie w ostatnim czasie i drugi raz zwróciłem uwagę na dosyć dziwny błąd z datą zamknięcia ticketa. Wszystko ładnie pokazuje poniższy screen image|467x67 Jak widać, świeżozamknięte zgłoszenie 2 minuty po odpowiedzi zostało zamknięte 48 lat temu - data pojawia się poprawna dopiero po przeładowaniu strony, tak samo jak powód zamknięcia. image|224x47

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

a to nie jest stary panel przypadkiem?

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Jest, dlatego nie opublikowałem tego w dziale od panelu v3 :slight_smile: Mimo to uważam, że warto zgłosić błąd w aktualnym systemie.

DoreK
DoreK α-tester v3

Ja już zgłaszałem ten błąd (a właściwie to wstawiłem ss do tematu z memami i systemz się wypowiadał na ten temat). /edit: Jednak się nie wypowiadał.

heditox
heditox

(wpis wycofany przez autora, zostanie automatycznie usunięty za 24 godziny, chyba że zostanie oflagowany)

Glupikocz
Glupikocz

Też dosyć często mi sie tak działo że miałem np kilknaście lat ale chyba to jakoś bardzo nie przeszkadza ale oczywiście można to poprawić

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Znam ten błąd. Niestety nie wspieramy już panelu v2, problem wydaje się też mieć małe znaczenie do poprawnego wysyłania i czytania zgłoszeń więc już go nie załatamy.