Błąd połączenia relacji strona - baza danych

Pytania i problemy
vps, zarządzanie, www, mysql
Gredier
Gredier

Cześć! Robię już 100x reinstall innych systemów. Wrzuciłem swoją stronę na serwer VPS, wszystko związane z mysql działa (edytowanie, usuwanie), natomiast kiedy chce dodać cokolwiek do bazy z poziomu strony, to już nie działa. Dodam, że nie piszę stron internetowych od wczoraj i wiem jak wykonać połączenie sql. Na innych serwerach wszystko działa normalnie. Oprogramowanie także instalowałem tak jak zawsze (Debian 10). Nigdy nie miałem z tym problemów i tu nagle - o. Dodam, że na Ubuntu też nie działa dodawanie rekordów z poziomu strony www.

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Jakieś błędy konkretne? Dodatkowo MySQL nie posiada interfejsu WWW, więc musisz podać nazwę, z jakiego oprogramowania korzystasz, żeby wykonać te polecenia.

Gredier
Gredier

Błędów nie ma żadnych. Z poziomu www mam na myśli mojej aplikacji. Samo dodawanie poprzez phpmyadmin działa, natomiast jak np chcę dodać sobie do mojej aplikacji news-a, czy użytkownika, to nic się nie dzieje, ale edytowanie, czy usuwanie działa normalnie. Dodam, że ze stroną www wszystko jest ok, testowałem kilka razy ją u siebie na localhoscie. Ewidentnie leży po stronie serwera coś.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.