Błąd w konsoli minecraft na serwerze + automatyczne zabieranie operatora

Pytania i problemy
minecraft, zarządzanie
mckuba
mckuba

Witam, w konsoli serwera mc wyskakuje mi taki błąd:

WARNING: An illegal reflective access operation has occurred WARNING: Illegal reflective access by com.google.gson.internal.ConstructorConstructor (file:/home/container/cache/patched_1.16.5.jar) to constructor java.util.Collections$EmptyList() WARNING: Please consider reporting this to the maintainers of com.google.gson.internal.ConstructorConstructor WARNING: Use --illegal-access=warn to enable warnings of further illegal reflective access operations WARNING: All illegal access operations will be denied in a future release

Dodatkowo zabiera on mi rangę operator.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

To nie błąd, tylko ostrzeżenie. Jest ono związane z wersją Javy, na której uruchamiasz serwer.

Nie musisz nic z tym robić.

mckuba
mckuba

A dlaczego zabiera mi serwer operatora?

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

To niezwiązane. Zapewne plugin typu AuthMe to robi. Najpewiej to jakieś zabezpieczenie.

chix
chix

Jakbyś czytał dokładnie logi, to byś zauważył że to bug SkinsRestorera - piszą o tym wiadomość że kiedyś naprawią.

W sprawie zabierania operatora, spróbuj zrobić backup foldera plugins i kasować pluginy po kolei aż dojdziesz do tego który to robi.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.