Błąd w konsoli serwera

Zombie
problem
TheSlimez
TheSlimez

Nie wiem co sie dzieje! Odpalam serwer minecraft, jak zawsze: ./start.sh, działa. A teraz nie działa! Czy zbotowali? W logach coś było, ale nie wiem. Wszystko ogarnąłęm i nadal pojawia sie w konsoli (vps) ten problem. Coś o spigocie. Pomocy!

Screenshot: pomocy|690x442

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Spróbuj pokazać treść, od której się to zaczyna, jest to jakiś niezwykle złożony stacktrace błędu. Widać, że używasz jakiejś piekielnie przestarzałej wersji gry, może spróbowałbyś zaktualizować serwer na jakąś mniej prehistoryczną wersję? :thinking:

TheSlimez
TheSlimez

Tylko graczę nie będą mogli wejść z 1.7 .. I dużo pluginów jest na 1.8 😦

To co widzisz na zdj , to jest to co sie pokazuje odrazu po wpisaniu start.sh

Kamilkime
Kamilkime Regularny

To podeślij może po prostu cały plik latest.log

happi
happi

TheSlimez:

To co widzisz na zdj , to jest to co sie pokazuje odrazu po wpisaniu start.sh

Widać, że jest więcej na górze. Stacktrace raczej nie zaczyna się od at.

TheSlimez
TheSlimez

Sam się nagle usunął 😦 Poszukam. już daje:

pastebin:https://pastebin.com/CvvzZ7ip

TheSlimez
TheSlimez

Teraz jest problem pomocy. Wbijam na lobby, bungeecord i błąd wyskakuje! oco kaman ?

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Nie jesteśmy jasnowidzami, nie wiemy jaki jest błąd który Ci się pojawia.

Kamilkime
Kamilkime Regularny

Na pewno zaktualizuj Javę z 7 do 8, bo ci praktycznie żaden plugin nie pójdzie...

happi
happi

Miał być cały, a nie jego ucięty kawałek. Zaktualizuj wersje serwera i pobierz jeszcze raz pluginy.

TheSlimez
TheSlimez

eddd|690x23

TheSlimez
TheSlimez

Jak mam na VPS zaktualizowac jave z 7 na 8 ?

TheSlimez
TheSlimez

Jest zainstalowana..

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

W server.propierties bukkit-owym musisz dać online-mode na false.

happi
happi

Ustawiłeś serwer na możliwość wejścia z premium, a go nie masz. Ustaw tak jak kolega podał wyżej i powinno działać.

TheSlimez
TheSlimez

14:48:06 ERROR: #!#! ===!!!=== Skript variable load error ===!!!=== 14:48:06 ERROR: #!#! Unable to load (all) variables: 14:48:06 ERROR: #!#! invalid amount of commas in line 28687 ('death.entity:03f5') 14:48:06 ERROR: #!#! 1 variable could not be loaded! 14:48:06 ERROR: #!#! Affected variables: death.entity:03f5 14:48:06 ERROR: #!#! 14:48:06 ERROR: #!#! Skript will work properly, but old variables might not be available at all and new ones may or may not be saved until Skript is able to create a backup of the old file and/or is able to connect to the database (which requires a restart of Skript)! 14:48:06 ERROR: #!#! [14:48:06 INFO]: [Skript] Created a backup of variables.csv as variables_2018-05-21_14-48-06.csv

TheSlimez
TheSlimez

I stopping the server...

Kamilkime
Kamilkime Regularny

No, na pewno masz błędy w skryptach jakieś

TheSlimez
TheSlimez

Serwer działa, usunąłem zbedne pliki, zmieniłem true na false i działa. Wbiłem. Nie wiem w czym problem

LinGruby
LinGruby Pionier

przeniosłem do właściwego działu

TheSlimez
TheSlimez

Dzięki, i prosze o zamknięcie tematu

kubus
kubus

Tutaj nie zamykamy.