Proponuję dodania mu funkcji bota muzycznego. Lub dodanie na serwer takowego.
Proponuję dodania mu funkcji bota muzycznego. Lub dodanie na serwer takowego.
Nie, ponieważ Discord nie nadaje się do słuchania muzyki oraz serwer discord zastępuje czat z forum. Na shoutboxie nigdy nie ma muzyki :slight_smile:
Ja myślałem, że Discord sie nadaje, bo używali tego argumentu w walce z ts3. No cóż.. 😂😅
A tak w ogóle to Twój argument to inwalida, bo na tym serwerze są kanały głosowe, a jak wiadomo, "na shoutboxie nie ma kanałów głosowych".
¯\(ツ)/¯
Discord ma dużo słabszą jakość kodeków i jak na razie nie ma możliwości dorównać pod tym względem ts3, a mimo, że nie jestem audiofilem słysząc muzykę na discordzie często uszy mi po prostu krwawią.
Discord miał zastąpić forumowego shoutboxa i robi to bardzo dobrze, jak chcesz posłuchać muzyki to włącz sobie Spotify ;) Discord nie służy do słuchania muzyki, tak samo jak każdy inny komunikator. Na pewno nie chciałbym widzieć kilkanaście kanałów głosowych bo każdy chce posłuchać czegoś innego, głupie i bez sensu. A jak chcesz posłuchać muzyki to możesz utworzyć takie zaproszenie:
anon40709621:
ponieważ Discord nie nadaje się do słuchania muzyki
Bullshit.
Hank:
Discord ma dużo słabszą jakość kodeków
Opus Voice, bitrate też robi robotę.
Z jakiegoś powodu powstał opus music
anon10657637:
Bullshit
nie bullshit tylko święta prawda, jakość dźwięku na Discordzie to katastrofa, zgadzam się z
Hank:
słysząc muzykę na discordzie często uszy mi po prostu krwawią tyle że w pewnym sensie ja jestem audiofilem więc moje uszy krwawią 2x bardziej :kappa:
a ja nadmienię, że nie jestem audiofilem a mimo to słyszę różnicę
Nie widzę sensu 👺
Są usługi muzyczne typu Spotify które mają na to odpowiednie licencje i specjalizują się w tym. Zostawiam to w ich rękach 👐
Na Discordzie używając Spotify:
Jak dla mnie nie zmieniając nic na serwerze Discord jest lepiej niż gdybym dodał bota muzycznego 😅