Brak informacji o ilości dostępnych usług

Do sprawdzenia
paciorjr
paciorjr

Witam, podobno jasno macie rozpisane co i jak, więc dlaczego dowiaduję się że nie ma dostępnych usług za które zapłaciłem i muszę czekać w kolejce, dopiero po zakupie? Żadnej informacji przy zakupie nie otrzymuje.

Jakub
Jakub

https://stats.lvlup.pro/ Tutaj przed zakupem można sprawdzić dostępność danej usługi.

KMatuszak
KMatuszak Weteran
DoreK
DoreK α-tester v3

W skrócie: marketingowy bubel i brak szacunku do klienta. Link do statsów walnięty na sam dół strony i śmieszne zapisy w regulaminie które umożliwiają trzymanie bez usługi przez wiele dni. :)

paciorjr
paciorjr

Ale to jak? Przecież to oni sami o „innych” firmach piszą że mają TAJEMNICE. A sami poukrywane mają wszystko.

White_Foxie
White_Foxie

Bełkot i tyle w temacie. Przerabiamy to tutaj co chwilę. Masz 100% racji i pocieszę Cię. Mają to gdzieś, jesteś jednym z wielu. Nie ty pierwszy, nie ostatni kolego. Nie ma co się rozpisywać, zaraz i tak oflagują nam wpisy a potem usuną. Po prostu taka ich polityka i albo się z tym godzisz albo uciekaj stąd zanim nie stracisz zbyt wiele i nie mówię tylko o pieniądzach

Nohet
Nohet

Niestety nie mogę się zgodzić z twoją opinią o flagowaniu postów, w poprzednim temacie były one flagowane za offtopic, a nie za opinię o lvlup.

DoreK
DoreK α-tester v3

Żaden offtopic, posty tam były bardzo w temacie - po prostu są niewygodne więc dlatego były flagowane (jak w sumie większość postów tego typu).

/Warto dodać że też sporo postów zostało usuniętych, bo jak dobrze pamiętam samo flagowanie nie powoduje ich usuwanie, chyba że coś uległo zmianie. Co nie zmienia faktu że każdy mój post z tematu Scoviana został usunięty, mimo wielu polubień.

Wszystko mówi samo za siebie, ja już wielokrotnie zgłaszałem swoje uwagi dot. funkcjonowania zarówno hostingu jak i podejścia obsługi do klientów i społeczności forum.