Witam, wybierając kategorie do mojego poprzedniego tematu zauważyłem, że nie ma kategori administracja do wyboru (to samo tyczy się połączeń np. administracja mc). Czy to błąd forum lub jakiś limit?
Witam, wybierając kategorie do mojego poprzedniego tematu zauważyłem, że nie ma kategori administracja do wyboru (to samo tyczy się połączeń np. administracja mc). Czy to błąd forum lub jakiś limit?
Zostały wprowadzone zmiany na forum, dodano kategorię Pytania i Problemy do której na pewno masz dostęp. Co do przyszłości kategorii i podkategorii od Administracja nie mam informacji, tutaj musisz czekać na odpowiedź Administratorów forum.
Póki co tą informację podawałam moderatorom, jednak to jest ten moment że czas podzielić się z resztą klasy ;)
Kategoria #administracja niestety nie spełnia swojej funkcji. Głównie przez fakt że często wątek pasuje do więcej niż jednej podkategorii, co wprowadza chaos i niepotrzebne pytanie po raz dziesiąty o to samo. W morzu pytań poradniki toną szybciej niż Titanic, więc co mogłoby pomóc dodatkowo znika z widoku.
Rozwiązaniem jest kategoria #pytania, a żeby dodatkowo ułatwić dla przeciętnego użytkownika korzystanie z tej kategorii - zostało przypisanych kilka tagów. Zachęcam do tagowania, szybciej później da się taki wątek odfiltrować klikając tag #vps niż przeszukując całe forum bo w podkategorii #administracja:vps tego wątku jednak nie ma (bo dla kogoś pasował on bardziej do #administracja:www).