Witam serdecznie, jestem nowy w temacie BungeeCord i mam pytanie. Jeśli posiadam na VPS serwer Minecraft, czy jest możliwość podpięcia BungeeCorda postawionego na hostingu np. titanaxe, aby łączył się z moim serwerem na VPS lvlup'a?
Witam serdecznie, jestem nowy w temacie BungeeCord i mam pytanie. Jeśli posiadam na VPS serwer Minecraft, czy jest możliwość podpięcia BungeeCorda postawionego na hostingu np. titanaxe, aby łączył się z moim serwerem na VPS lvlup'a?
Z tego co mi wiadomo hosting titanaxe może Ci zablokować konto, jeżeli ruch będzie wychodził poza obręby ich serwerów. Przynajmniej tak jest zapisane w regulaminie tego hostingu.
Edit: ale jak najbardziej jest to możliwe :)
Nie będę tworzył nowego tematu, orientuje się ktoś może czy jest jakiś hosting, który nie będzie miał z tym problemu, abym kupił sobie u nich BungeeCord i połączył z serwerem na VPS. Ewentualnie, czy istnieje jakiś poradnik jak zrobić to na VPS?
Chyba nie tutaj 👀
A tak, już przeniosłem :rofl:
Spk 🤣
Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.