Certyfikat SSL Cloudflare

Zombie
cloudflare, ssl
Nupp
Nupp

Witam. Posiadam domene na ovh i hosting www standard na lvlupie. Chciałem mieć certyfikat SSL na cloudflare przez co dodałem domene i zmieniłem dnsy na te od cloudflare. Po czym przy wejściu na strone mam napis "Shared IP, This IP is being shared among many domains" dodam że mam rekord A z domeny na 91.134.213.47

EDIT: Nie miałem włączonego SSL, po włączeniu wszystko działa ale kolejnym problemem jest to że miałem wygenerowany certyfikat od Let's Encrypt i przy wejściu na strone i sprawdzeniu certyfikatu dalej jest ten od Let's Encrypt.

Infinity
Infinity

Czy w ustawieniach DNS na cloudflare ustawiles chmurkę włączoną czy wyłączona (przy danym rekordzie A)? Włączona oznacza ze ruch idzie przez CF, wyłączona ze bezposrednio.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Nupp:

EDIT: Nie miałem włączonego SSL, po włączeniu wszystko działa ale kolejnym problemem jest to że miałem wygenerowany certyfikat od Let’s Encrypt i przy wejściu na strone i sprawdzeniu certyfikatu dalej jest ten od Let’s Encrypt.

Wyłącz ten certyfikat w ustawieniach domeny w DirectAdmin. Administracja domenami -> [nazwa domeny] -> SSL ustaw na wyłączony. Następnie ustaw SSL w CloudFlare na Flexible i upewnij się, że pomarańczowa chmurka przy rekordzie w strefie DNS jest włączona ;)

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.