Co byście chętnie przeglądali w Internecie?

Zombie
anon45653061
anon45653061

Witam, więc mam pytanie bo chcę stworzyć forum o teamspeak'u ale nie wiem czy wam wy się spodobało i czy byście czytali.

Planuję forum o teamatyce nie tylko teamspeak'a ale też discorda. Ale sam nie wiem czy ktoś wy przebywał tam. Forum by stało na IPBoard 4.3.5 oraz na VPS KVM PL w LVLUP'ie, styl domyslny to Surfarce Dark, czyli ciemny żeby nie raził jasny w oczy. :) Jak myślicie jest sens robić ?

SP24
SP24

Pozwoliłem sobie edytować nagłówek tematu. O co chodzi Ci z tym słowem Wyście w temacie. Ja bym to zmienił

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Jeśli chcesz robić na siłę - nie rób. Jeśli masz dobry plan - zrób, pytania do nas będą w dalszej części rozwoju. Co do samego zamysłu, który przedstawiasz w nawet nie jednym zdaniu - opowiedz o tym. Coś więcej..

Patbox
Patbox

Jeśli chcesz, to rób. Jest szansa, że te forum znajdzie stałych użytkowników.

error
error

anon45653061:

styl domyslny to Surfarce Dark, czyli ciemny żeby nie raził jasny w oczy.

Ja osobiście preferuje ciemny styl, ale strona dla nowego użytkownika powinna być jasna. Nie wiem dlaczego, tak po prostu jest.

anon45653061
anon45653061

Właśnie, bardziej pasuje surface dark ale wiesz :/

Dawidofskyy
Dawidofskyy

Jaki jest sens powielania, czegoś co już jest?

anon45653061
anon45653061

Bo możemy się wykazać inowacyjnościa :)

Jakub
Jakub

Mam nadzieję, że dodacie(orginalną) licencję.

Damian28w
Damian28w

Jak masz plan i pomysł na forum to je po prostu tworzysz i tyle, ja tez teraz robię stronkę, lecz nie o teamspeaku ale z poradnikami do serwerów teamspeak rangi itp, ja wychodzę z założenia że czy to forum czy strona ma posiadać informacje które szuka uzytkownik, dla mnie osobiście wyglad nie ma znaczenia treśc i żeby była zrozumiała i wszystko na ten temat.

znajac Polskę i ludzi to wyglad forum jest zawsze niestety na 1 miejscu, a to jest według mnie duzy bład, bo jest wiele forów które mogly by brać nawet udział w konkursach piekności a tak na prawdę to szkoda czasu na to żeby tam wchodzić bo nie ma tam nic co by interesowało.

anon45653061
anon45653061

Jak jest legalna więc o co ci chodzi?

2KKgfx
2KKgfx Regularny

Chodzi o pieniądze

anon45653061
anon45653061

Licencja zakupiona była i jest legalna więc nie ma się o co pruć w innym moim temacie jest dowod

Damian28w
Damian28w

Nie jestem za tym aby uzywac cracowanych forów, ale jak sam widzisz teraz najlepiej to od razu przedstawiać dowody zakupu bo nagle wszyscy teraz tacy uczciwi.

anon45653061
anon45653061

Prosze

Dawidofskyy
Dawidofskyy

Masz jakieś plany?

anon45653061
anon45653061

Jakieś zarysy są ale nie są pełne. najpierw osoby do pomocy potrzebne.

Dawidofskyy
Dawidofskyy

Rozumiem. Powodzonka w takim razie :slight_smile:

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.