Start serwera Wojny Gildii 05.01.2018 godz. 18.00!
Adres IP: mc.Crafters-Land.pl Fanpage: fb.com/craftlandspl
Start serwera Wojny Gildii 05.01.2018 godz. 18.00!
Adres IP: mc.Crafters-Land.pl Fanpage: fb.com/craftlandspl
Doświadczona administracja? "Bierząco"?
Mmm...
W paru miejscach musiałem "lupę" wziąć, ponieważ biały tekst na białym tle jest bardzo słabo widoczny. Trzeba patrzyć na takie drobne elementy ;)
1.8x-1.12.x, ale wszystko będzie działać tylko z 1.8.x?
"Przyjazdny"? Ortografia to podstawa - bez tego to ja dziękuję, klamka pocałowana. Serwer zapowiada się dobrze, ale ta reklama sprzyja mnie o ból oczu. Prawda, nikt nie jest perfekcyjny, ale można to sprawdzić przy pomocy zwykłego, łopatologiczengo słownika "jenzyka" polskiego. Istnieje wiele stron, które sprawdzają tekst.
Jeżeli są błędy w komunikatach na serwerze typu "blendne haslo" (bez znaków diakrytycznych, ponieważ osobiście lubię taką grubą czcionkę w MC :kappa:) to przecie katastrofa.
PS. "Uczcie się tyh konicufkóf bo inaczej bendziecie mieli jedynkuf jak mruwfkóf" :kappa:
Kreatywna strona internetowa i uwodzicielsko piękne mapy na screenach :) O co chodzi z tym [INNE] w tytule?
Co do błędów ortograficznych, faktycznie, tak to jest jak się robi prezentacje na śpiocha 😂
W takim razie nie powinniśmy się tym serwerem interesować, skoro jest to nieprofesjonalny projekt i autor się do niego nie przykłada. A ja nawet nie śpiąc do 24h nie popełniam błędów ortograficznych, bardziej zasypiam :P
Inne, temat był skopiowany z forum gdzie wymagany był taki prefix, strona internetowa jeszcze nie jest wgrana, ponieważ piszemy do statystyki i myślę że 2 stycznia wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.
Nie, nie, przykładam się do niego bardziej niż do swojej rodziny, to moje drugie dziecko, jeszcze dzisiaj wstawię poprawki dotyczące błędów. ;)
Okej, czekam :D
Mc.crafters... Ej tak zaczyna się ip mojego serwa xd. Ja to mam fajnie 2 os. Na yt używają mojego nicku, a tu ktoś bierze nazwe mojego serwa xd. PS: Fajne zdjęcia z neta :slight_smile:
Domena była wolna, została zakupiona przez nas, wiec nic nam nie możesz zarzucić, a to że nazwa twojego serwera zaczyna się na mc.crafters to nic nie znaczy. To że obrazki w tle są z internetu to nic raczej nie znaczy, zostały użyte tylko dwa, ponieważ pasowały do całej grafiki.