Crafters - serwer Minecraft

Zombie
minecraft
Patbox
Patbox

Tryby: Survival PVP Monsters Creative Bedwars SkyBlock KnockFight (W przyszłóści dodamy kolejne) Wersje: od 1.4.7 do 1.12.2 IP: mc.crafters.ga Edycja: 2 Mapy autorskie: Lobby, Survival, PVP, Monsters, Creative, Skyblock, KnockFight, Bedwars(CubesBW) Mapy z internetu: Bedwars(Kingdoms)

KnockFight - Knokamy się do lawy na lodzie. Monsters - Bijemy się z mobami.

43|690x387 56|690x38718|690x38748|690x387lel|690x408

koweq
koweq

Patbox:

1.4.7

c o . o tej wersji daaaaaaawno nie słyszałem :o w archeologów się bawicie że używacie tej prehistorycznej wersji? XD

Patbox
Patbox

Oficialnie jest to serwer na 1.12.2 z możliwością wbicia z starszych wersji.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Plugin ViaBackwards (od autora ViaVersion) wersja extreme-beta? 😂

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Timo:

Plugin ViaBackwards (od autora ViaVersion) wersja extreme-beta? 😂

ProtocolSupport

Patbox:

autorskie

AUTORSKIE - dobrze, że to podkreśliłeś, inaczej myślałbym, że to kolejny słaby serwer.

Patbox
Patbox

Podkreśliłem, aby nikt nie myślał że wszystkie mapy z internetu (jak na pewnych izihace) Serwer istnieje od około 27 sierpnia 2017 więc trochę późno opublikowałem. Ale przynajmniej coś się poprawiło, coś dodało :slight_smile: Z pluginem zgadłeś (z tego co wiem to są tylko dwa z podobnymi funkcjami)

Kamzu
Kamzu

Ogólnie wszystko fajnie ale dlaczego domena .ga - Republiki Gabońskiej nie lepiej było wziąść pl/eu/net/com?

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Domeny .ga są darmowe :kappa:

Kamzu
Kamzu

Domena Ga jest płatna zobacz sobie https://domeny.pl/domeny-zagraniczne/ga.html

bopke

To, że ten hosting pobiera opłaty za tą domenę nie znaczy od razu, że nie jest darmowa.

http://www.my.ga/en/index.html?lang=en

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

to chyba jedna z najpopularniejszych domen na freenom =)

Timo

Oprócz klasycznego .tk :D

Patbox
Patbox

No prawda domena z Freenom

Patbox
Patbox

Nowa grafika reklamująca serwer (zamiast tej z dżunglą/starym lobby) Crafters|690x312

Patbox
Patbox

Update 2.1 - Muzyczny update! Co dodano:

• Nowy kit na PVP/Monsters - Eskimos.
  • Muzykę w trakcie gry.
  • Aktualizacja paru pluginów.
Patbox
Patbox

Odświeżam - niedługo dodam nowy tryb!

Patbox
Patbox

Odświeżam - Usunięto Bedwars

Patbox
Patbox

Err0r:

nie ma niestety przyszłości

Powiem tyle, sytłacja (czytaj ilość graczy) się poprawiła względem poprzedniego mięsiąca

Err0r
Err0r

Patbox:

Powiem tyle, sytłacja (czytaj ilość graczy) się poprawiła względem poprzedniego mięsiąca

w takim razie życzę powodzenia

Patbox
Patbox

Mi nie chodzi o jakieś tłumy - robię to dla przyjemności

bopke

Err0r:

nie rozumiem po co aktualizować ten post skoro ten serwer nie ma niestety przyszłości zajmij sie czymś innym co może mieć sens i szansę pokazania się na świetle dziennym

Po to jest ta kategoria, żeby pokazywać projekty użytkowników, jak sama nazwa wskazuje. Fajnie, że robi coś, przy czym może się czegoś uczy, niż tylko siedzi i nic nie robi konstruktywnego 😛

Err0r
Err0r

bopke:

Po to jest ta kategoria, żeby pokazywać projekty użytkowników, jak sama nazwa wskazuje.

Fajnie, że robi coś, przy czym może się czegoś uczy, niż tylko siedzi i nic nie robi konstruktywnego 😛

dobra mnie tu nie było

Patbox
Patbox

Tutaj taki mały dowodzik, że mam graczy lubiących ten serwer 16|690x401

Timo

Jakie shaderki?

Patbox
Patbox

Chocapic13 v6 medium

Patbox
Patbox

Ładnie budują na moim serwerku 😮 35|690x401 I to na survivalu.

DoreK
DoreK α-tester v3

Mam pytanie, czym tak na prawdę się chwalisz? :) Nie jest to jakiś wielki wyczyn, zbudować mały domek na survivalu :thinking:

Patbox
Patbox

Niczym 😉 Tylko pokazuje jak ktoś ładnie zbudował. Ktoś zabronił? :kappa:

DoreK
DoreK α-tester v3

Po prostu zapytałem :kappa: 47_2|690x35656|690x35627|690x35634|690x356 Tak budowali u mnie, w 2017 - też na survivalu, więc zdziwiłem się patrząc na

Patbox:

Ładnie budują na moim serwerku 😮

Patbox:

I to na survivalu. Jedno jest pewne: przesadzam :P

Patbox
Patbox

Tylko u ciebie jest więcej graczy + twój serwer jest starszy. Dopiero teraz "zacznę" go lepiej reklamować (nie na cudzych serwerach).

DoreK
DoreK α-tester v3

Właśnie - kiedy powstał Twój serwer? Moje screeny pochodzą z kwietnia 2017 czyli 3 miesiące po otwarciu v9 :V

Patbox
Patbox

Serwer opublikowałem gdzieś tak 28 sierpnia 2017 r. ( 1 edycja ).

DoreK
DoreK α-tester v3

Ile średnio graczy masz?

Patbox
Patbox

Bywa 0,1,2,3,4, max 5. Więcej nie widziałem Dobra 1 czy 2 było z 16 czy tam trochę mniej, ale to jak Youtuber wbił z LIVE'm

Lempik
Lempik

U mnie na serwerze teraz co trzeci czy czwarty nowy użytkownik ma na końcu "YT"... :) Chyba teraz taka moda, żeby dodawać do nazwy użytkownika "YT". Obok mody dodawania "XD" do nazwy użytkownika.

Patbox
Patbox

Pewnie tak. U mnie było chyba dwóchtakich :slight_smile:

luxDev
luxDev Pionier

Nie wiem po co się czepiać, w końcu temat o jego serwerze, a co do sprawy no to nie wiem, ja na pewno takiego czegoś bym nie zbudował :P

Glupikocz
Glupikocz

Jak nazywa się twój serwer

Patbox
Patbox

Pierwszy dzień wiosny już za nami. Wiosna przybyła także na nasz serwer. Oto kody na VIP'a:

1. v_tMJBerSZpNEwYVaRkgmWTsDd
  2. v_jqGDYtHoQPOwIUTBygclaXFm 08|690x387
DoreK
DoreK α-tester v3

Nie będę podawał takich informacji pod prezentacją innego serwera.

Patbox
Patbox

Ankieta dotycząca serwera: https://goo.gl/forms/5n61eZBgRkZFFRGZ2 Źle wypełnione ankiety będą usuwane!

Patbox
Patbox

Witajcie. Dnia 27 marca 2018 roku rozpoczęliśmy współpracę z forum Nirvae. Od dzisiaj wszelkie tematy związane z serwerem (rozwój, błędy, itp) prosimy kierować tam. Dostępny jest również prefix [Nirvae], który możemy dać zgłaszając się na forum. Zapraszamy! https://lvlup.rok.ovh/t/nirvae-forum-dla-wszystkich-po-prostu/5979/#1

Patbox
Patbox

Aktualizacja strony www ( https://crafters.ga ). Zapraszam do oceny!

Patbox
Patbox

Z powodu zamknięcia serwera s2 ( tego, do którego odnosi się prezentacja ). Proszę o zamknięcie tematu. Jeśli jednak chciałbyś nadal zagrać na tym serwerze, jest on od teraz możliwy do pobrania ( https://drive.google.com/drive/folders/1Ns4eA5Jdf6BijRwb39C-EeUfWPARv4TY?usp=sharing ). Zapraszam również na serwer v3 (s3) craftersa dostępny pod adresem crafters.ga