CS:GO | Jak zrobić serwer Surf?

Zombie
zarządzanie, csgo
Bodzio
Bodzio

Siemka, chciałem zrobić serwer Surf CS:GO jednak trudno cokolwiek znaleźć w internecie, w ogóle na temat pluginów, configu jakie są mi potrzebne. Podzieliłby się ktoś listą potrzebnych rzeczy i może configiem? Interesują mnie tylko najpotrzebniejsze pluginy oraz timer. Mapy mam zamiar pobierać z workshopu do czego zrobiłem już kolekcje i skonfigurowałem, zostało mi tylko potem zmienić listę map w sourcemod.

simsen
simsen

Tak naprawdę całość obsługuje ckSurf, jeżeli chodzi o ten tryb https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=264498 do tego dodajesz co tam potrzebujesz, czyli jakiś mapchooser i podstawe masz. Ogólnie polecam powchodzić sobie na serwery i powpisywać sm plugins w konsoli wtedy zobaczysz kto czego używa.

Bodzio
Bodzio

A ma ktoś może jakiś config pod 128TR bo nic konkretnego znaleźć nie mogę a ja się za bardzo nie orientuje jak powinny wyglądać parametry żeby nie można było lecieć za szybko ale żeby też nie było zbyt wolno.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.