Czy ktoś by zrobił poradnik jak zainstalować x-bot’a

Prośby i sugestie
problem
Alienix1338
Alienix1338

Tak jak w tytule jak zainstalować oraz jak skonfigurować.

Kaczuc
Kaczuc

Jak chcesz mogę ci tego bota zainstalować, ale z tego co wiem Xbot nie jest juz wspierany jest wiele lepszy aplikacji

Alienix1338
Alienix1338

Podasz jakieś?

Kaczuc
Kaczuc

Alienix1338:

Podasz jakieś?

Wystarczy, że użyjesz googli swoją drogą nawet jts3servermod jest lepszy od tego xbota albo s-bot Tak btw xbot to jest chyba płatny z tego co wiem

Alienix1338
Alienix1338

Kaczuc:

jts3servermod

Hmmm mi głównie chodzi o bota który tylko przenosi jak się ktoś wyciszy to po np 5 min daje go na kanał AFK

Kaczuc
Kaczuc

Alienix1338:

Hmmm mi głównie chodzi o bota który tylko przenosi jak się ktoś wyciszy to po np 5 min daje go na kanał AFK

Takie "bajery" to ma pierwszy lepszy bot napisany w 5 minut od Kowalskiego zresztą z tego co wiem to sinusbot nawet miał taki skrypt który przenosił do AFK channel

Alienix1338
Alienix1338

Nie lubię sinusbota bo muli serwer mocno jak jesteś taki obeznany to podaj mi jakiegoś dobrego który ma też jakieś skrypty na robienie kanałów,Na dawanie rangi zarejsetrowany po jakimś czasie

Kaczuc
Kaczuc

Sinusbot nie muli serwera tak jak Ci się wydaje wystarczy, że go nie zadławisz skryptami i działa jak zwykly bot query w javie zresztą ja używałem tych botów query może jakiś rok temu i pewnie te boty które kiedyś miałem u siebie na TS3 nie są już wspierane i umierają gdzieś na forach

Alienix1338
Alienix1338

A coś nowego byś polecił bo mi sinusbot kompletnie nie działa 😦

Kaczuc
Kaczuc

Alienix1338:

A coś nowego byś polecił

Kaczuc:

ja używałem tych botów query może jakiś rok temu i pewnie te boty które kiedyś miałem u siebie na TS3 nie są już wspierane i umierają gdzieś na forach

Nie siedzę już w TS3 po stronie serwerów więc nie przeglądam for z botami query w ts3 :woman_shrugging: Wystarczy użyć tego poradnika: https://wiki.sinusbot.com/en:guides:installation:linux (jeśli chodzi o instalacje sinusbota) Może lepiej jak napiszesz tutaj: https://forum.lvlup.pro/c/rynek/zlece Bo jakoś mi się nie widzi, że ktoś zrobi poradnik dot. instalacji query bota jak instalacja polega na wrzuceniu pliku nadaniu uprawnień wstawieniu w configu 1 lub 0 i podania ip 🙌

SP24
SP24

Osobiście polecam SBota. Ma bardzo dużo ciekawych funkcji. Na pewno znajdziesz tam coś dla siebie