Czy po zwiększeniu pamięci RAM w VPSie pamięć dysku jest usuwana? Czy dane do logowania są zmieniane?

Zombie
vps, zarządzanie
DarkGhoost
DarkGhoost

Witam tak jak w temacie,zwiększono mi pakiet vps z 8 na 12GB ale nie wysłano mi hasła i loginu.Drugie pytanie czy jak się zwiększa ram to dane z dysku są usuwane?

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Powiększenie pakietu nie usuwa danych z dysku. Rozmiar zostaje po prostu zwiększony.

Korzystaj ze swojego VPS jak dotychczas. Jeśli jednak chcesz go przeinstalować, użyj guzika w panelu.

DarkGhoost
DarkGhoost

Ale właśnie stary login i hasło nie działa.

Timo

Jeśli na przykład adres IP miałby ulec zmianie, zostałbyś poinformowany o tym w tickecie. Może VPS jest wyłączony, sprawdzałeś? :kappa:

Tak jak mówię, dysk nie ulega wyczyszczeniu. Więc to tak jakbyś dołożył sobie RAM-u do Twojego komputera.

DarkGhoost
DarkGhoost

Ale dysk też w tym pakiecie jest zmieniany z 100 na 150

Szkoda że kontakt z administracją jest taki utrudniony na każde pytanie czeknie dzień to nie jest normalne

Timo

Dysk jest po prostu rozszerzany, da się to zrobić bez utraty danych.

DarkGhoost:

kontakt z administracją jest taki utrudniony Na pytania niezwiązane z samą usługą możemy pomóc Ci właśnie tutaj, na forum ;)

DarkGhoost
DarkGhoost

Ok dziękuje ale nie mogę sie zalogować,masakra zaraz mnie zjedzą ze serwer nie działa.Pozdrawiam

Temat rozwiązany,po prostu zostało przywrócone orginalne hasło,nie te moje zmienione.Dzięki

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.