Czy ten VPS sprosta moim wymaganiom? Jakie alternatywy?

Zombie
vps, ts3, kvm, openvz
piotreli
piotreli
9 lat temu
Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro
9 lat temu

Nie, kup na lvlup.pro. Inaczej ci nie powiem :/

piotreli
piotreli
9 lat temu

Ok ale nie wiem jaki kupic :) jak by mi ktos pomogl skonfigurowac cos takiego to jemu tez moge na miesiac postawic :) nie wiem tylko czy juz w marcu będę się decydował

Nieznajomy11
9 lat temu

Na publiczny serwer teamspeak polecam VPS KVM 2gb z lvlup.pro - utrzymasz do 200* osób bez problemów ;)

* a może nawet więcej? :v

luxDev
luxDev Pionier
9 lat temu

Nie polecam ci aruby pod publicznego ts3, z moich obserwacji wynika że jest bardzo słaby pod względem odpierania ataków "ddos".

Polecam za to https://lvlup.pro/oferta/vps-kvm-game-pro/ oferta 2 GB FR powinna ci spokojnie uciągnąć nawet więcej użytkowników :) a o ochronę martwić specjalnie się nie musisz, za łatwo go nie wywalą.

piotreli
piotreli
9 lat temu

Hej To ma byc prywatny serwer ts srednio 35 osob do 50 takze nie wiem czy oplaca sie tak duzo inwestowac miesiecznie ??

Nieznajomy11
9 lat temu

Jeśli nie obawiasz się o ataki to wybierz OpenVZ 4gb za 20zł miesięcznie.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro
9 lat temu

Odradzam. Wybierz KVM 2gb na lvlup.pro, dostaniesz 2x więcej ramu i cene tańszą prawię o połowę (dodatkowo kod skript.pl -20% na zakup) - ochrona antyddos w pakiecie - lepsze cpu - lepiej :D

DoreK
DoreK α-tester v3
9 lat temu

Tylko po co mu lepsze CPU skoro TS3 bierze go tyle co kot napłakał, tym bardziej przy 35-50 userach, skoro ma być prywatny to raczej ataków nie będzie.