Domeny: ts3.pl, makehelp.pl, tsone.pl + serwer teamspeak

Zombie
rynek-sprzedam
Baters
Baters

Witam Mam na sprzedaż serwer ts3 z domenami ts3.pl / makehelp pl / tsone pl Serwer dziennie liczy sobie 1000+ użytkowników na 1536 slot. Maszyna bardzo dobra pozabezpieczana Serwer daje dochody. Dodatkowo Mbot- trochę więcej funkcji pisanych przez klasskai autorskich Bot jaka to melodia Bot statystyk admina Strona www z idealnym połączeniem z TeamSpeak server Blokada query z możliwością dodania IP Talkbot Music bot na 20 stacji Oraz kilka innych smaczków Np jak autorskie logo czy grafika. Czekam na oferty z waszej strony. Pozdrawiam proszę w razie co pisać na PW.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Proszę o przeniesienie do #rynek:sprzedam i kontakt wymagany przez PM.

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Przeniesione oraz dostosowane do wymagań.

tirex
tirex

Baters:

Strona www z idealnym połączeniem z TeamSpeak server

ts3.pl coś nie działa

anon10657637
anon10657637

A co z FV? Na pewno kwota zakupu nie będzie mała.

Baters
Baters

Fakturę mogę wystawić bez problemu

MichQ
MichQ

Jaka kwota wyjściowa etc?

Baters
Baters

Czekam na oferty

happi
happi

Więc co z tą stroną? Dlaczego nie działa/nie ma jej? Mając ponad 1000 użytkowników online wypadałoby mieć stronę.

Baters
Baters

Strona jest pod adresem www.makehelp.pl jest na innym serwerze niz teamspeak3

happi
happi

Baters:

Serwer dziennie liczy sobie 1000+ użytkowników na 1536 slot. image|406x149image|411x143

Baters
Baters

strona jest od 7 dni na nowo postawiona. I nie wlicza tego co już było. Aktualizuje na nowo. A tak samo nie każdy ma rejestracje u nas która można dostać dopiero po 7 dniach. https://www.gametracker.com/search/ts3/PL/ nie bez powodu 1 miejsce.

Pantoflarz
Pantoflarz

co ma 7 dni do aktualnego licznika osób?

LinGruby
LinGruby Pionier

48c55e20-f7b9-489d-8414-e1f2c58d77cd|690x112

o ile dane wiarygodne to 428 osób nawet sporo ;-)

Baters
Baters

To ze strona nie pobiera starych danych

Baters
Baters

Wystarczy wejść na ts3 i się przekonać. W czym problem ?:slight_smile:

DoreK
DoreK α-tester v3

Wystarczy edytować post i nie nabijać kolejnego. W czym problem? :) Szczerze mówiąc poziom tego serwera to chyba jakieś dno albo nawet i niżej, skoro mam tam bana nigdy na serwer nie wchodząc. image|600x132 Chyba że zmieniło mi się IP na kogoś, kto dostał tam bana :thinking:

Baters
Baters

Nie mam pojęcia. A poziom jest bardzo wysoki. Możliwe ze dostałeś czyjeś IP skoro nigdy niewchodziles :slight_smile: pozdrawiam

DoreK
DoreK α-tester v3

Powód bana nie wskazuje na wysoki poziom.

Kubaa
Kubaa

Ile byś chciał za serwer? Jaki jest powód sprzedaży?

Baters
Baters

Hej witam. Sprzedaż jest na za brak czasu i podtrzymanie go dalej na chodzie. Żeby mógł spełniać role wciąż topowego ts3. Sprzedać go chce za 3500. Żeby zwróciła mi się opłata za ten rok. Pozdrawiam

Kubaa
Kubaa

Ile chcesz za samą domenę tsone.pl?

Baters
Baters

500zl

Baters
Baters

Witam mam na sprzedaz domeny Makehelp.pl za 1000zl tsone.pl za 500zl ts3.pl (wypozyczam na rok za kwote 500zl lub dodaje do serwera na stale.)

Do tego dokladam serwer na ktorym jest wiele autorskich zastosowan np dodatki do mBOTa i roznego typu pomocniki dla administracji w moderacji serwera, talkbot, chatbot, jaka to melodia bot.

Na serwerze dziennie jest ok 1000 osob online. Serwer sprzedaje ze wzgledu na brak czasu i checi :slight_smile:

Ostateczna kwota to 3000zl za wszystko poza domena tsone.pl

zainteresowanych zapraszam na pw, Strona www --- www.makehelp.pl

Miszczu
Miszczu

Witam,

Czy temat dalej aktualny?

Baters
Baters

Aktualny

Aylin
Aylin ex-admin forum.lvlup.pro

Ten temat został automatycznie zamknięty po 20 godzinach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.