Zgłosiłem to i jedynym rozwiązaniem jakie podałeś było przepisanie serwera na siebie, użytkownik pomimo mojego zgłoszenia nie został w żaden sposób ukarany. Samo przepisanie serwera na siebie nie byłoby problemem, gdyby działało prawidłowo a z komentarzy wielu osób wynika, że ten błąd istnieje od dawna.
Nie widziałeś innych jego serwerów? To słabo bo ja znalazłem Serwer PixelWars (emecz.pl) . Sądzisz, że nazwałby serwer PixelWars, gdy jego nazywa się zupełnie inaczej? ;x
dudekm:
Czy ty sądzisz że codziennie monitoruję każdy serwer, codziennie czytam opisy każdego serwera, bo ktoś może oszukiwać? Dzięki za zwrócenie uwagi ale przestań w końcu płakać.
To czemu pozwalasz każdemu zarejestrowanemu po dodaniu serwera edytować jego stronę i opis? Czy tak trudno blokować edycję strony i opisu, gdy serwer nie jest zweryfikowany poprzez MOTD?
dudekm:
Nie wiem dlaczego dodał należący do ciebie - może to twój “kolega”?
Nie mam takich "kolegów" ;)
dudekm:
Rozumiem, że może się tobie coś nie podobać ale zapomniałeś chyba że rozmawialiśmy na discordzie, chciałem pomoc, a mimo to wystawiłeś taką opinię
Mam prawo do wystawienia jakiejkolwiek opinii, w tym negatywnej. Jaka to jest pomoc, gdy to ja muszę tracić ponad godzinę czasu by to wszystko odkręcić i przepisać serwer na siebie? Ten serwer po zgłoszeniu oszustwa powinien być natychmiastowo zdjęty z listy.
Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją, bo zazwyczaj tak jak pisałem wcześniej edycja opisu i strony jest dostępna dopiero po weryfikacji, stąd także negatywna opinia, bo do czegoś takiego nigdy nie powinno dojść.
dudekm:
ale przestań w końcu płakać.
Zrobiłeś temat, to licz się z tym że opinie będą pozytywne i negatywne, a jeśli negatywne to bierz to na klatę i popraw takie luki i błędy.
Jeśli zamiast tego wolisz nazywać to płakaniem, to nic dobrego z rozwoju tej listy nie wyjdzie, gdyż ty wiesz lepiej co i jak ma być i w ogóle nie widzisz tu problemu. Problemu, który łatwo rozwiązać poprzez podział serwerów na zweryfikowane i niezweryfikowane.
Niezweryfikowany serwer to taki, który może dodać każdy po zarejestrowaniu się na topce, ale nie ma przy tej opcji możliwości edycji opisu i strony www.
Zweryfikowany serwer to taki, który został przypisany do naszego konta poprzez weryfikację przez np. MOTD. Tak zweryfikowany serwer pozwala jego właścicielowi edytować opis i stronę www.
Proste? Proste. Więc zamiast nazywać to płakaniem rozważ ulepszenie swojej listy. Ja nie krytykuję tego bo mi się to podoba, tylko chcę byś ulepszył swoją listę, by była lepsza. Krytykę bierze się na klatę, nie podchodzi się do niej w taki sposób.