EnhancedBalTop wyrzuca błąd z taskami

Zombie
problem
Kaczuc
Kaczuc

Witam napotkałem problem z pluginem EnhancedBalTop otóż nie wiadomo dlaczego plugin wywala warny o takim komunikacie

[Thu, 19. Apr 2018 16:38:38 CEST WARN] [EnhancedBalTop] Plugin EnhancedBalTop v1.6.4.0 generated an exception while executing task 3161

[Thu, 19. Apr 2018 16:38:39 CEST WARN] [EnhancedBalTop] Plugin EnhancedBalTop v1.6.4.0 generated an exception while executing task 5181

[Thu, 19. Apr 2018 16:38:43 CEST WARN] [EnhancedBalTop] Plugin EnhancedBalTop v1.6.4.0 generated an exception while executing task 35

anon10657637
anon10657637

To nie jest cały błąd, to tylko komunikat. A gdzie stacktrace?

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Niestety niewiele mówią te komunikaty. Można standardowo zapytać- czy plugin pobrany na odpowiednią wersję serwera? Skąd pobrany plugin? Strony spigota/bukkita, czy zewnętrzne źródła?

Kaczuc
Kaczuc

Tak plugin został pobrany z strony spigota na wersje 1.12.2 to tej porty nie było z nim żadnych "błędów" tylko to mi wywala w konsoli nie wiem co robić :/

anon10657637
anon10657637

Uwaga, ja wiem - zgłoś się do autora pluginu. Tracker, PM, mail - cokolwiek. Niestety, nie będziemy w stanie pomóc inaczej.

Kaczuc
Kaczuc

Ok, napiszę do autora

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Kaczuc:

WARN

Ostrzeżenie, to nie błąd. Czy powoduje to jakieś niedogodności w rozgrywce?

Kaczuc
Kaczuc

Na razie nie, jedyny problem to zawalona konsola

luxDev
luxDev Pionier

Pomimo że temat pewnie wyczerpany - jeśli jesteś pewien że plugin jest aktualny na twoją wersję takie rzeczy się zgłasza na trackerze tak jak Kacper powiedział lub innym miejscu gdzie autor wskazał to jest najlepsze wyjście :)