Dobra nie mam nic i wbijam. Oczywiście puszczana muzyka na 100% w poczekalni ( te reklamy XD) Oczywiście strasznie dużo kanałów, co jest równe z dużą ilością skrolingu. Nazwy kanałów są na serio? (O co chodzi z tą ZMIEŃ DATĘ?) Niedokończone nazwy Jedyny plus to ładny baner.
Póki co ocena negatywna.
Patbox:
(O co chodzi z tą ZMIEŃ DATĘ?)
widać nie wystarczy być na kanale żeby się data sama zmieniła ( bot ) tylko ręcznie pilnować coby kanał nie przepadł z tego co pamiętam ;-) z Eqipa.pl
Jest tu nawet na forum wątek, jak zrobić żeby się kanał sam usuwał po nieaktywności (zrobione na typie kanału Temporary i Delete Delay).
@Timo Możesz podać linka do posta bo nie moge znaleść :)
Nic trudnego ;) 1. 2. 3.
Cześć @Patbox
Muzyka nie jest puszczona na 100%. Tylko 35%. Dużo kanałów? Jak na każdym innym serwerze. Przedrostek [ZMIEŃ DATĘ] jest pokazywany po 4 dniach nieaktywności na kanałach prywatnych i mbot sam ustawia, informuje Właściciela kanału o aktualizacje. Oczywiście, po wejściu na kanał Właściciela kanału lub jego opiekuna, mbot aktualizuje automatycznie datę w topic. Kolejną rzeczą, nie potrafię odpowiedzieć na "Niedokończone nazwy" Mógłbyś rozwinąć bardziej swoją ocenę co do tego?
O tym. To wygląda jakby po np Nasza strona miałby być adres.
Proponuje zobaczyć zawartość tego kanału (Description) / (Opis).
Nie wiem co mam powiedzieć. Muzyka na kanale Livehelp identyczna jak u mnie. Nie wierzę, że jest to przypadek :D Nah. Cieszy mnie to, że ludzie się wzorują na najlepszych ❤️ 😂
Bot muzyczny na Lobby co jakiś czas ma takie małe przepięcie - takie zlagowanie, wiecie o co chodzi.
Powiem tyle kolejny teamspeak serwer który się nie wyróżnia niczym...
Livehelp został kupiony od Eterprime ;)
@Timo
Sprawdziłem, muzyka normalnie gra. Proponuje sprawdzić swoje pakiety oraz ping, jaki masz na serwerze.
@Dziondzio
To może pochwal się swoją pomysłowością, co moglibyśmy dodać, aby się odróżniać od innych. W dodatku dodam, nie każdy serwer posiada taką funkcjonalność oraz wygląd kanałów, ikonek co nasz serwer. ; )
nie każdy serwer posiada taką funkcjonalność oraz wygląd kanałów, ikonek co nasz serwer. ; )
Taki wygląd kanałów jak wy posiada oficialny ts3 xbota :)
To nie ładnie z ich strony :(
To nie ładnie z ich strony 😦
Pod jakim względem? 😄 Że macie podobny wygląd do serwera xbot'a? ( Serwer xbot'a był szybciej :P )
Entrone:
To może pochwal się swoją pomysłowością, co moglibyśmy dodać, aby się odróżniać od innych. W dodatku dodam, nie każdy serwer posiada taką funkcjonalność oraz wygląd kanałów, ikonek co nasz serwer. ; ) Sam powinieneś to wiedzieć, akurat mało kogo obchodzi czy ikonka będzie inna, albo jakiego to znaczku nie wkleicie do nazwy kanału.
Choć i tak już pochwaliłeś się swoim podejściem, "to może pochwal się", bądź mniej arogancki i bardziej otwarty na krytykę i sugestie, jak dla mnie już sam właściciel skreśla tsa ;d
Uwaga! Spoiler: Nic innowacyjnego, ciekawego, kolejna kopia.
Na poczekalni wita użytkowników disco polo ;-;
Profesjonalne uprawnienia na kanale AFK:
Układ nie przyjemny dla oka i dużo scrollowania. Na serwerze znajduje się za dużo zbędnych rang. Niektóre, nazwy kanałów są dziwne i nie powinny mieć miejsca. Chyba, że to nie profesjonalny, prywatny serwer :kappa:
Mhm ... multi? Bardzo podobne do nicku pewnego użytkownika.
Ogólnie to serwer ma jeden plus, musicboty z lokalizacji Chińskiej nie lagują.
Grupy nie można było nakładać, pomimo takiego wyglądu.
Dziękujemy za pokazaniem nam tego.
Dziękujemy wszystkim za opinie.
No wiesz ale sam powinneś pomyśleć, jeśli nie masz pomysłu to wejdź na inne serwery i zobacz co oni mają, jeśli zobaczysz to zrób tak aby było oryginalne, najlepiej to nie wykorzystuj całego mbota daj co napewno się przyda...
Całej aplikacji m-bot nie wykorzystuje. Jeżeli masz gdzieś config z mbot v. 26.0 to przypatrz się, ile funkcji nie zostały podpiętych pod serwer. Jestem osobą, która nie wzoruje się na innych serwerach, więc nie będę chodził na inne serwery i przepisywał pomysłowość innych do swojego serwera. Zadałem Ci takie pytanie, ponieważ tak pewnie się wypowiedziałeś, że nic unikatowego nie posiadamy. Zaraz pewnie zadasz pytanie - Co takiego unikatowego posiadacie.. Posiadamy stronę, której nie ma każdy inny serwer (Jedynie autor k-scripts posiada na swoim serwerze), ikonki, zabezpieczenia (Autorskie Firewall), układ kanałów, opisy itd. Aktualnie jestem w trakcie pisania swojej aplikacji, która będzie tylko i wyłącznie pod serwer Entrone i nigdy nie zostanie wystawiona na rynek. To jest tylko TeamSpeak3.
Raz jeszcze dziękujemy za udzielanie się w temacie.
Taką stronkę mają każde większe serwery, śmiało mogę powiedzieć że nawet lepszą. Reszta tym bardziej nie jest niczym oryginalnym.
Wszystkie? Nie powiedziałbym :) Strona to tylko dodatek do serwera.
Aktualnie strona jest wyłączona.