Witam, Mój problem polega na tym, że po odpaleniu bota bot się łączy, ze serwerem. Ale nic na nim nie robi. (jest skonfigurowany)
TeamSepak3 stoi na Pukawcea Vps oferta z LVL UP.
Tu daje screena co się dzieje po odpaleniu: https://imgur.com/5DNAXnH
Witam, Mój problem polega na tym, że po odpaleniu bota bot się łączy, ze serwerem. Ale nic na nim nie robi. (jest skonfigurowany)
TeamSepak3 stoi na Pukawcea Vps oferta z LVL UP.
Tu daje screena co się dzieje po odpaleniu: https://imgur.com/5DNAXnH
KAmi:
TeamSepak3 stoi na Pukawcea
Nie będziesz w stanie używać bota mając serwer TS na hostingu. Bot potrzebuje dostępu przez Query, a hostingi nie oferują tego. Postaw serwer TS na VPSie i wtedy zadziała.
SP24:
Nie będziesz w stanie używać bota mając serwer TS na hostingu. Bot potrzebuje dostępu przez Query, a hostingi nie oferują tego. Postaw serwer TS na VPSie i wtedy zadziała.
Posiadam query. Napisałem, że bot jest połączony tylko nie wykonuje żadnej czynności.
Jesteś pewien że bot posiada uprawnienia query A nie server admina? Najlepiej jest to sprawdzić wchodząc na serwer z zakładki z zaznaczona opcją Pokaż klientów ServerQuery. Jeśli ma server admina to nie będzie działał prawidłowo bo ma za małe uprawnienia.
SP24:
Jesteś pewien że bot posiada uprawnienia query A nie server admina? Najlepiej jest to sprawdzić wchodząc na serwer z zakładki z zaznaczona opcją Pokaż klientów ServerQuery . Jeśli ma server admina to nie będzie działał prawidłowo bo ma za małe uprawnienia. Tak, jest widoczny jako ServerQuery
To, że jest widoczny jako ASQ to nie oznacza, że ma takie pozwolenia. Z resztą szczerze wątpię, że pukawka dała Ci pełnoprawnego ASQ, no chyba że jesteś pracownikiem...
Pukawka nie ma dostępu do tego prawdziwego query jak każdy hosting serwerów ts3 na sloty. Najlepiej jest postawić serwer na VPSie i wtedy będziesz miał dostęp. Bot na 100% ma rangę server admin, bo nawet błąd mówi o niewystarczających uprawnieniach.

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.