Gadżety z logiem LVL UP

LVL UP
SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Widziałem dość duże zainteresowanie namacalnymi rzeczami od lvlup :slight_smile:

Zdaję sobie sprawę że nie każdy jest w stanie wygrać je w konkursie więc udostępniam wczesną możliwość ich zakupu. Ceny prawdopodobnie za jakiś czas spadną gdy będziemy mieli już trochę większe doświadczenie z organizacją rzeczy materialnych.

W każdej cenie są już wliczone koszty przesyłki na terenie polski oraz podatek VAT

Istnieje możliwość ustalenia indywidualnych warunków wysyłki np. wysyłka za granicę, kurierem czy paczkomatem, może to wpłynąć na cenę. Można też zamówić większą ilość sztuk, wtedy będzie taniej.

Wczesny cennik

NazwaCena za 1 szt.Cena za 2 szt.Cena za 3 szt.Sposób wysyłki
Smycz20 PLN30 PLN (15 PLN/szt)39 PLN (13 PLN/szt)Poczta Polska - list ekonomiczny
Kubek50 PLN--Paczkomat
Notatnik----
T-Shirt----

Zainteresowanych zakupem proszę o kontakt poprzez system zgłoszeń: https://lvlup.pro/panel/support/ticket

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

Tak się to prezentuje u mnie : :slight_smile: image|401x500

DoreK
DoreK α-tester v3

Rozumiem że płatność WPLN'ami? 😄

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

[details="Obrazki"] image|690x388

image|690x388

20180420_152331|690x387 [/details]

Pudełko dotarło po kilku dniach, karton otrzymałem w bardzo dobrym stanie, jedynym jego delikatnym mankamentem była nierówna powierzchnia taśmy sklejającej go w całość, ale dało się to przeżyć Pudełko oceniam 7/10, brakowało mi bardzo loga na taśmie. W środku znalazłem bardzo dużo ulotek z promocjami, niestety tematycznie zupełnie niezwiązanych z profilem działalności hostingu. Dodatkowo między ulotkami znalazłem kubeczek z logiem hostingu, a wśród papierowych zapychaczy znalazłem prawdziwą perełkę - Rzadki portret Krzysztofa Feltera trzymającego 400g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego, występujący raz na 10000 gazetek reklamowych lidla. Sam fakt znalezienia takiego fantu oceniam zdecydowanie 10/10, to nieczęsty widok.

undefined

Wspomniałem również o kubeczku - bardzo fajny, praktyczny przedmiot, z którego można pić napoje ciepłe, gorące, lub schłodzone, w zależności od naszych preferencji. w tej kwestii jest to urządzenie uniwersalne - przyjmie dowolny typ pożywienia, dopóki tylko zmieści się ono w środku. Wizualnie wygląda bardzo schludnie, duże, ładnie wkomponowane logo, niżej link którego dużym atutem jest szyfrowanie połączenia, co w dzisiejszych czasach jest bardzo ważne. Niestety, link nie jest klikalny. Mam nadzieję, że w kolejnej generacji zostanie to poprawione. Ogólnie kubeczek bardzo praktyczny, fajny, ale moim zdaniem mógłby być pojemniejszy. 8/10.

undefined

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

bopke:

Niestety, link nie jest klikalny. Mam nadzieję, że w kolejnej generacji zostanie to poprawione.

Będę miał to na uwadze, postaram się to naprawić 🤥