Game2You.pl - serwer prowadzony z pasją

Zombie
FREQU
FREQU

**Informacje o serwerze:**

Ip: Game2You.pl. Właściciel: Bucuu, Kreizol, mkostek128 Boty: Abot Premium, SinusBot. Serwer stoi od 6 miesięcy.

**Posiadamy:**

-Premium ABota . -W pełni zautomatyzowany system (auto: rangi, kanały, lvl'e otrzymywane za czas na serwerze). -Boty muzyczne oraz live help, którego znajdziecie na nielicznych serwerach. -Strefę dla YouTuberów/Streamerów i Sponsorów/Donatorów, a również gildii itd. -Boty muzyczne dla sponsorów i gildii (gildii +5 osób/klanów +10osób/premium +15 osób/elit +20 osób). -Chętnych do pomocy w sprawach natury technicznej - Techników -Doświadczoną i miłą Administrację. -Staranne ułożenie kanałów. -Indywidualne podejście do "klienta". -Eventy z nagrodami. -Strona www w trakcie tworzenia.

-------------------------------------------------------------
FREQU
FREQU

FREQU:

--

Od razu przepraszam za "Informacje o serwerze", "Posiadamy" oraz "----...". Zrobiłem pogrubienie Markdownem ale coś nie pykło. Nie wiem dlaczego są one w ramkach/cytatach mimo tego, że przesunąłem je tylko spacją na środek. No ale cóż 😃

anon10657637
anon10657637

https://www.markdowntutorial.com

Potem daj report, poproś o tryb wiki i popraw 😃 Dasz radę, wierzę w Ciebie!

FREQU
FREQU

Już nie będę poprawiał ale dzięki 😂

Err0r
Err0r

to tak zaczne od tego co mi sie nie podoba : brak strony www czas najwyższy pomyśleć nad czymś http://game2you.pl/ za duzo pustych kanałow gildyjnych w sensie [ elit ] 7 pustych stref które można zamienić na cokolwiek innego live help niestety powtarza swoja kwestie nawet jak na kanal wchodzi administrator do poprawy ;/ dobra to teraz wkoncu moge przejeść do + abot premium jak najbardziej na spory + przynajmniej nie crack mbota bardzo szybka administracja tak samo poziom kultury nie odbiega od szybkości obsługi ogólna ocena 6,5/10

happi
happi

FREQU:

Już nie będę poprawiał ale dzięki 😂

Niby dlaczego? Nie chce się poświęcić 10 minut w celu zdobycia potencjalnych użytkowników? Gdybym korzystał z TS to na pewno bym nie wszedł na ten serwer.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

To formatowanie...

FREQU:

Chętnych do pomocy w sprawach natury technicznej - Techników Jeśli będę miał problem z VPSem, pomogą mi tam?

FREQU
FREQU

Śmiało. Jak chcesz to napisz mi na pw to też Ci pomogę.

FREQU
FREQU

Aktualnie nie ma mnie przy kompie dlatego nie mam jak poprawić.

MichQ
MichQ

Hmmm

Sewer jak każdy inny 😕

Z minusów: Wygląd "TOP 50" Banner (Ta godzina powinna być na środku moim zdaniem) Strona WWW (Powinieneś ustawić jakiś napis typu "Strona w budowie" lub podpiąć domenę tylko pod ts3 a potem pod stronę jak już będzie zrobiona) Trochę nie rozumiem dlaczego jest tak dużo stref pomocy 😄

Plusy: Wygląd kanałów Ikonki nawet nawet Abot

luxDev
luxDev Pionier

MichQ:

Abot

Czemu ABot'a dodajesz do plusów? zrozumiałbym gdyby znalazło się tam coś autorskiego i nie w php :/

MichQ
MichQ

Jest to automatyzacja serwera więc jakiś plus, co z tego ze w php. Działa? Działa....

luxDev
luxDev Pionier

U nas na polskich serwerach teamspeak tego typu boty to absolutny standard, gdzie nie wejdziesz tam znajduje się takowy bot.

Glupikocz
Glupikocz

No tak za granicą takie boty to rzadkość chociaż ostatnio coraz częściej są używane. U nas w Polsce to na 98% serwerów są boty z czego 30% serwerów to boty nieudolne z sinusbota

happi
happi

FREQU:

Aktualnie nie ma mnie przy kompie dlatego nie mam jak poprawić.

Minęło 9 dni, autor był przy komputerze na pewno, a prezentacja dalej nie poprawiona.