[GRAFIKA] [STRONY] [PLUGINY] [APLIKACJE] Zespół Programistyczny

Zombie
rynek-oferuję
RabbitTheDEV
RabbitTheDEV

Witam, jestem założycielem zespołu programistycznego. Nasz zespół dzieli się na kategorie i osoby.

1) Grafika

Oferta: Wykonanie profesjonalnej grafiki w przystępnej cenie

Umiejętności: Obsługa programu PhotoShop Wykonywanie prostych grafik 3D

Przykładowe grafiki: cf553cdd03068|690x178 do|500x500 cr|690x388

2) Tworzenie Aplikacji w języku Java oraz tworzenie pluginów

Oferta: Wykonanie pluginu do Minecraft'a Wykonanie kodu bądź aplikacji okienkowej

Umiejętności: Java, Swing Maven bukkit-api

3) Tworzenie stron internetowych

Opis programisty:

Około 2 lub 3 lata temu postanowiłem zająć się robieniem stron, zawsze mnie to fascynowało, więc postanowiłem, że się nauczę to robić i w przyszłości będę to wykonywał. Pierwszym moim poznanym językiem był język HTML, wiele dzięki poradnikom się nauczyłem, od zawsze jestem tzw. freelancerem. Poradniki, lecz muszą to być zrobione przez osobę, która nie tylko ma wiedzę, lecz umie ją przekazać w dobry sposób. Następnym poznanym przeze mnie był CSS, jest to gigantyczny język, dzięki CSS można bardzo dużo osiągnąć. I tak przez rok tworzyłem strony tylko z zastosowaniem tych dwóch języków, z początku jak u każdego nie były to strony tzw. dobre dla oka, gdyż była to podstawa. Po tworzeniu właśnie w tych językach i dojściu na dobry poziom postanowiłem nauczyć się kolejnego, czyli PHP. Z początku było ciężko, aczkolwiek po wielu próbach jakoś mi to wychodziło, nie było źle to co chciałem zrobić to robiłem. I tutaj tak samo jak w przypadku tych poprzednich języków, tylko poradniki stworzone przez inne osoby. Po wielu godzinach pracy w tym języku jestem w stanie już normalnie funkcjonować na nim. Po tym, jak nauczyłem się PHP dołączyła do tego obsługa baz. Nie było to skomplikowane, aby nauczyć się tego. I tak doszedłem do tworzenia for internetowych, głównie do gier multiplayer na IPS. Gdy zapoznałem się z całą dokumentacją IPS wykonywałem różne wtyczki/aplikacje właśnie pod IPS'a. I aż do tej pory tym się głównie zajmuję - tworzę style na IPS, wtyczki oraz aplikacje, ale również pojawiają się prace nie tylko na IPS.

Serdecznie zapraszam do skorzystania z naszych usług. Kontakt - Prywatna Wiadomość RabbitTheDEV

anon10657637
anon10657637

Z wyjątkiem smętnych grafik masz coś innego do pokazania?

luxDev
luxDev Pionier

Te grafiki coś mnie nie zachęcają, podpinam się pod pytanie Kacpra.

happi
happi

RabbitTheDEV:

profesjonalnej grafiki

Na pierwszej grafice nie można się doczytać co jest tam napisane, a na grafikę 3d obstawiam, że więcej czasu poświęcono na render niż na jej przygotowanie. :thinking: