Gshops.pl - profesjonalny itemshop

Projekty użytkowników
Grabi
Grabi

Cześć,

potrzebowałem mocniej wdrożyć się w płatności, a więc wymyśliłem projekt, który mi w tym pomoże. Od początku tego tygodnia pracuję nad itemshopem, który miał być częścią hostingu gaming-core. Ze względu na przepaść pomiędzy moimi umiejętnościami z zeszłęgo roku a obecnie - robię go od nowa, na nowych plikach w oparciu o adminlte oraz laravela 8.

Projekt działa w oparciu o mvc, w architekturze saas z wykorzystaniem wszystkiego, czego się nauczyłem w tym roku.

Co wyróżnia ten projekt:

• ma zaawansowany panel przypominający popularne rozwiązania e-commerce

• pozwala na przypisanie wielu serwerów gier do jednego sklepu, nawet z różnych gier (zaczynam od minecraft)

• zaawansowany wgląd w statystyki, porównywanie miesięcy

• pozwala na automatyzację eventów, które można organizować za pomocą komend

• jest tworzony technicznie na wysokim poziomie (jestem programistą z zawodu)

• możliwość dodawania czasowych ofert z odliczaniem

• bardzo wysoki poziom customizacji, nawet samego panelu

• nie pośredniczę w płatności, po wybraniu operatora trzeba podać wygenerowany klucz i płatności kierowane są bezpośrednio na konto klienta, bez ŻADNYCH prowizji

Od razu piszę, że jest to projekt pokazowy, aby mieć w portfolio projekt, który ukazuje moje aktualne umiejętności. Jestem backendem, więc korzystam z templatek.

Projekt jest przede wszystkim tworzony dla ^ powodu, natomiast będę chciał go udostępnić jako saas lub open source. W tym momencie projekt raczkuje i nie wiem w którą stronę pójdzie.

Zarzucam klika fotek (templatka sklepu to jedna z wielu, będzie więcej do wyboru)

Screenshot_1|690x321 Screenshot_2|690x322 Screenshot_4|690x324 Screenshot_5|690x323 Screenshot_6|690x323 Screenshot_7|690x326 Screenshot_8|690x322 Screenshot_9|690x320 Screenshot_10|690x326 Screenshot_11|690x327 Screenshot_12|690x323

screencapture-gshops-pl-shop-abc-2020-11-12-19_05_27|409x499 screencapture-gshops-pl-shop-abc-item-10-2020-11-12-19_05_48|654x500 !!

na bieżąco będę dodawał wpisy gdy coś nowego się pojawi, backend ma to do siebie, że tworzy się go długo, a do pokazania jest niewiele (na początku) 🙂

Lista funkcji i korzyści:

wykresy sprzedaży

obsługa wielu serwerów gier (nawet z różnych gier) w jednym sklepie

tworzenie customowych ofert

system voucherów

system podstron

możliwość tworzenia customowego menu

wiele szablonów do wyboru

dostępni wszyscy operatorzy płatności

rozbudowany panel do zarządzania produktami

wgląd do historii zakupów, porównywanie miesięcy

możliwość planowania eventów w sklepie

brak reklam konkurencyjna cena

brak jakichkolwiek prowizji system dostępów - można zarządzać sklepem z kolegami

wysoka jakość wykonania samego sklepu, jak i wnętrza panelu, zabezpieczeń i walidacji

obsługa wielu różnych gier możliwość stworzenia wielu sklepów na jednym koncie

narzędzia do pozycjonowania seo

możliwość podpięcia domeny

wsparcie techniczne

możliwość ukrywania produktów

możliwość tworzenia ofert czasowych z odliczaniem

sklep jest wykonany w modelu saas - nie trzeba instalować nic u siebie

w dalszej przyszłości również możliwość tworzenia własnych szablonów, na własnym htmlu

[to nie wszystko, ale spora część, będą niespodzianki, najlepszych pomysłów nie zdradzę ]

Zapraszam także na projektowego discorda - https://discord.gg/SGNcDtd

aggankx
aggankx

Podoba mi się ten znaczek "new" nawet przy funkcji wyloguj z panelu 😂

planujesz, że projekt będzie kompatybilny z jakimiś portfelami w stylu lvlup'a czy raczej dotpay etc?

Grabi
Grabi

te przyciski w menu są poglądowo na razie, działa dopiero około połowa, trochę tych funkcji chcę tutaj dorzucić i dodaję je do menu, żeby mieć pogląd, czy nie będzie za długie i ewentualnie przenieść :D - co do operatorów, podejście mam takie, że będę chciał podpiąć wszystko co jest tylko możliwe

Regan
Regan

Jak ten projekt wystartuje, to coś czuje, że kilka itemshopów zniknie z rynku ;D

Grabi
Grabi

zaczynam prace nad multi-lang, dzisiaj powinna działać integracja z pierwszym operatorem płatności

2KKgfx
2KKgfx Regularny

Niby czemu? :thinking:

Grabi
Grabi

Zintegrowałem płatności microsms, następne w kolejce to hpay i lvlup

Anno
Anno

Bardzo fajny pomysł powodzenia 😀

Grabi
Grabi

prawie skończyłem zarządzanie itemami, dodałem też tymczasową stronę główną -https://gshops.pl/ robiona w 10 minut, docelowo będzie zamówiona od grafika z brandingiem

Jakub
Jakub

Wygląda ciekawie, mam nadzieję, że projekt nie "umrze". Swoją drogą masz może jakieś demo aby każdy mógł sobie sam to przeklikać?

Powodzenia w rozwijaniu projektu :slight_smile:

Grabi
Grabi

Dzięki, to już za daleko zaszło, żeby umarł, jest już funkcjonalny :) Najpierw zrobię zamkniętą betę dla wybranych osób, jak będzie ok to prawdopodobnie zrobię demko na testowym serwerze

Grabi
Grabi

w przeciwieństwie do poprzedniego projektu tutaj robię mało hype, mało dodaję postów, a projekt już prawie stanął na nogi :)

MCSBlaxer
MCSBlaxer

Interesujący i imponujący projekt sklepu minecraft, powodzenia w projekcie. :slight_smile:

Grabi
Grabi

dodałem kilka nowych screenów

Grabi
Grabi

Prawdopodobnie dziś do sklepu zawita csgo

anon95087592
anon95087592

Wygląda ciekawie a można wiedzieć jakie technologie są wykorzystywane? :)

Grabi
Grabi

laravel 8.x

anon95087592
anon95087592

Czyli Larwa z blade spoczko powodzonka

Grabi
Grabi

niestety, nie lubię się z frontem, myślałem o vue, ale bezpieczniej z moimi skillsami będzie na blade, dzięki

anon95087592
anon95087592

Dla mnie to obojętne ważne by działało 😅

Grabi
Grabi

przetestowałem wiele sklepów na jednym koncie, wszystko elegancko działa, dodawanie ofert z wielu serwerów (nawet różnych gier) działa już w sumie od dawna

Visioner
Visioner

Zapowiada się ciekawie, oby to nie był tylko kolejny sklep co ledwo zacznie i skończy swój rozwój.

Grabi
Grabi

sklep w tym momencie potrafi obsłużyć całą sieć serwerów w jednym sklepie, a na jednym koncie sklepów można mieć wiele, zbliża się ogromna aktualizacja wprowadzająca nowe gry, możliwość dodawania podstron, menu, regulaminów (dużo tego jest, nie będę wypisywał wszystkiego) - no i jest coraz bliżej bety - zmiany można śledzić na anszym discordzie

Grabi
Grabi

Przebudowałem config z płatnościami, jest bezpieczniejszy i szybszy, aktualnie pracuję nad voucherami

Grabi
Grabi

będę potrzebował więcej testerów, można się zgłaszać na discordzie, link jest w prezentacji

Grabi
Grabi

zrobiłem bota do discorda, który komunikuje się ze sklepem i wyświetla statystyki, będzie można go podłączyć do siebie i wyświetlać alerty gdy ktoś coś kupi

dzisiaj pojawi się aktualizacja wprowadzająca podstrony oraz customowe menu

Grabi
Grabi

dodałem listę funkcji do tematu

Grabi
Grabi

25.10.2020

Grabi
Grabi

panel jest już kompletny :)

Kanibal
Kanibal

Propsy, wygląda bardzo schludnie i łatwy w obsłudze, powodzenia w kontynuacji projektu. :slight_smile:

Baraniak
Baraniak

Zapowiada się bardzo ciekawie, czekam niecierpliwie!

Grabi
Grabi

piszę system zbiórek, zrobiłem multi language, sklep działa już w tym momencie w 2 językach

Grabi
Grabi

dzisiaj powinny pojawić vouchery, od 19 października skutecznie odpieramy atak ddos, wygląda na to, że wszystko działa jak powinno, pomimo milionów requestów aplikacja działa idealnie szybko

Grabi
Grabi

wczoraj pojawiła się duża aktualizacja kosmetyczna, wracamy do cyklicznych dużych aktualizacji, mam też wstępną cenę za płatny plan - 5 zł/miesiąc

Grabi
Grabi

Dzisiaj wleci update dodający:

• ręczne dodawanie serwerów
  • bardziej widoczne rozróżnianie serwerów w zarządzaniu produktami
  • większy kontrast - będzie się rzucać w oczy co należy do jakiego serwera, z jakiej gry
  • filtry do produktów i logów (gra, data [od-do], kwota, sortowanie)
  • możliwość podpięcia płatności lvlup
Grabi
Grabi

zrobiłem nowy, praktyczniejszy system płatności przelewami

Grabi
Grabi

potrzebujemy więcej testerów :) jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam - http://gshops.pl/dc

Grabi
Grabi

dodałem nowy landing https://gshops.pl

nie jestem grafikiem (frontem też nie) więc nie jest pięknie, aktualnie krzaczy się na ios, muszę to poprawić

Grabi
Grabi

Vouchery są już w pełni sprawne :) zarówno po stronie panelu jak i sklepu, pojawiła się masa ogromnych aktualizacji

Grabi
Grabi

ostatnimi czasy pojawiają się update uzupełniające treść, dodałem nową templatkę (chodzi o wygląd samego sklepu, nie panelu), odbył się wizualny update wyglądu panelu Screenshot_6|690x323 Screenshot_7|690x322

Grabi
Grabi

ostatnio wspominałem o nowej templatce, nie jest piękna, ale własna, będzie występowała jako jedna z wielu, jeszcze pewnie przy niej posiedzę trochę

screencapture-gshops-pl-shop-abc-products-2020-11-08-20_59_49|419x500

Grabi
Grabi

w czwartek powinny pojawić się kompletne płatności hpay oraz kody podarunkowe (teoretycznie to oznacza to samo co voucher, ale mechanika będzie inna)

Grabi
Grabi

jeśli ktoś chce, to po zgłoszeniu się do mnie na discordzie można już dostać sklep jeśli używacie płatności lvlup, reszta jest w 'produkcji' - za free https://gshops.pl/dc

Grabi
Grabi

Zaktualizowałem screeny

Grabi
Grabi

sklep schodzi na niższy priorytet - co nie oznacza, że nie będzie rozwijany - bo będzie, cyklicznie, tylko zainteresowanie jest mniejsze niż podejrzewałem i będę to rozwijał normalnym spokojnym tempem

BrixNW
BrixNW

Zainteresowanie nie będzie zbyt duże, bo sklep jest ciągle tworzony. Jak już będzie zrobiony, to ludzie będą sobie polecać, aż w końcu "wszyscy" będą go znać.

Grabi
Grabi

Zaktualizowałem główną, poprawiłem ją pod kątem seo, zaktualizowałem także grafiki. Na sklepie mamy zarejestrowanych na ten moment 126 userów. Zabrałem dostęp prawie wszystkim testerom, ostało się tylko dwóch - utrata rangi = utrata przywilejów. Przerobiłem lekko szablon nr 2 Screenshot_4|690x347

Screenshot_5|690x338

Grabi
Grabi

Dopiszę to później do prezentacji.

Oferta dotyczy finalnej wersji 1.0, która nie została jeszcze wydana.

Moduły dostępne w pakiecie 5zł/miesiąc: wszystkie, czyli:

• podstrony
  • customowe menu
  • wielojęzyczność
  • vouchery
  • system zbiórek
  • brak limitów
  • możliwość obsłużenia całej sieci w jednym sklepie
  • możliwość zmiany szablonu
  • zaawansowany system statystyk, porównwanie miesięcy, generowanie podsumowań do pdf
  • brak reklamy gshopu w stopce i w jakimkolwiek innym miejscu
  • pozostałe 90%, którego jeszcze nie zapowiedziałem
  • dostępni wszyscy operatorzy (trwa uzupełnianie)
Grabi
Grabi

pojawiło się kilka update poprawiających kilka rzeczy w szablonie nr2 (tym autorskim), a także update usprawniające działanie panelu

Grabi
Grabi

aktualnie robię tzw. wykończenie, eliminuję błędy 500, usprawniam wyświetlanie błędów, dodałem limit sklepów oraz dodaję już płatności za aktywację sklepu

Grabi
Grabi

Zapraszam do przejrzenia aktualizowanej prezentacji https://gshops.pl/prezentacja

Grabi
Grabi

Powoli zbliżamy się do oficjalnej wersji 1.0, dzisiaj zostały wyeliminowane błędy z kolejnego modułu, tym razem z 'celów'. Aktualnie kończę robić ustawienia

Screenshot_3|690x338

Bodzio
Bodzio

Czy nie lepiej byłoby usunąć te "New" z każdej opcji? Trochę to bez sensu, praktycznie każda kategoria ma oznaczenie jako jakaś nowa funkcjonalność, jak już to cała strona jest nowa a nie każda pojedyncza opcja/kategoria. A poza tym sklep jest po polsku więc jak już to dlaczego "New" a nie "Nowe"?

Edit: Jest zmiana języka ale w PL i tak powinno być inaczej

Grabi
Grabi

tylko, że tego tam nie ma, screeny są nieaktualne - mówimy o zarządzaniu sklepem, czyli to co widać na screenach w prezentacji, nie w głównej sekcji panelu, gdzie jest tylko kilka opcji

Bodzio
Bodzio

Odnoszę się do tego co widzę na forum/prezentacji, nie korzystam ze sklepu bo nie mam serwera Minecraft. Moim zdaniem wygląda to dziwnie i warto byłby usunąć to ze zdjęć (dać aktualniejsze).

Grabi
Grabi

nowe serwery dołączają do gshops, wczoraj trochę podkręciłem tempo i pokończyłem większość rzeczy, może uda się wydać sklep w tym roku

Grabi
Grabi

Prawdopodobnie jeszcze dziś pojawią się webhooki do discorda (po zakupie produktu)

Grabi
Grabi

wszystkie nieaktywne sklepy zostały zablokowane, kolejny etap to oficjalne wydanie wersji 1.0 ze wszystkimi fixami, która nie będzie ogólnodostępna, zgodnie z obietnicą testerzy dostaną przywileje - dostep do projektu i zwolnienie z opłat

Grabi
Grabi

dodałem discordowe webhooki oraz wyświetlające się po stronie sklepu zbiórki, poprawiłem wizualnie szablon nr 2, wdrożyłem pełno fixów, sklep już działa na zadowalającym poziomie

dudekm
dudekm

Pytanie nieco odbiegające od tematu ale czy pokrywasz testami swój kod?

Grabi
Grabi

naturalnie, tworzę testy automatyczne

dudekm
dudekm

Kiedy planujesz opublikować kod?

Grabi
Grabi

nie zamierzam, sklep według planu zostanie udostępniony nielicznym w modelu saas za symboliczne 5 zł miesięcznie

dudekm
dudekm

W pierwszym poście było o open source lub saas. Dlatego zapytałem. Ok, powodzenia! :slight_smile:

Grabi
Grabi

tak, to prawda, niestety nie mam możliwości edytować tego tematu, chyba został dodany już zbyt dawno - chociaż dziwne i w sumie szkoda, bo chodzi o kluczowe informacje (i zainteresowane osoby muszą przeglądać te 60+ postów), obecnie dobrze się bawię przy rozwoju projektu, więc na razie idziemy pełną parą w kierunku saas

Grabi
Grabi

Update, dodałem wyświetlanie typów transakcji w logach, obecnie pracuję nad customizacją oraz modułem bans

Screenshot_5|690x337

Grabi
Grabi

przez jakiś czas będą na sklepie przynajmniej 2 aktualizacje dziennie - dziś dokończyłem działanie podstron po stronie sklepów oraz kontynuuję przygotowania do wydania oficjalnej wersji 1.0

Grabi
Grabi

poprawiam główną, dodałem aktualne statystyki z odliczaniem, będę ją poprawiał wizualnie, rozwój samego panelu odbywa się każdego dnia :)

Grabi
Grabi

przyśpieszyłem działanie sklepów, dodałem nowe linkowanie produktów, przykład: https://gshops.pl/shop/revosgo/item/unban

Grabi
Grabi

przyśpieszyłem sklep o kilkaset procent, ale to jeszcze nie koniec, będzie działał jeszcze szybciej - wcześniej też działał ok, ale teraz będzie prędkością 😃

Grabi
Grabi

Nie wiem czy o tym wspominałem, ale ostatnio dodałem indywidualne urle do produktów, już nigdzie w urlach nie ma ID - dotyczy to wszystkich pakietów.

Co przyniesie kolejna aktualizacja:

• system promocji, czasowych, a także stałych - np w piątek od godziny 19 do 21

• zapowiadany system ofert (tu się rozpiszę jak już wrzucę)

• kolejny szablon + opcje zmiany

• wgląd do WSZYSTKICH transakcji

• kolejny boost który przyśpieszy działanie strony

• dalsze optymalizacje, eliminacja bugów (standardowo)

Mamy już prawie 300 użytkowników, liczba sklepów także zwiększa się :slight_smile:

Grabi
Grabi

aktualizacja - dodałem api do klientów dla statystyk, następnym krokiem będzie api płatności oraz plugin, załatwiłem także logo https://cdn.discordapp.com/attachments/760974592587726870/803937991106101278/GSHOPSMARCINPR1.png

DoreK
DoreK α-tester v3

tak w sumie to co w zasadzie to logo prezentuje i jaki ma związek ze... sklepem MC? :kappa:

Grabi
Grabi

sklepmc to akurat konkurencja :kappa: to jest maskotka projektu, tak jak wspominałem (w prezentacji) sklep obsłuży więcej niż jedną grę, dodałem kilka emotek z tym psem na projektowego discorda i tak już zostało

Grabi
Grabi

dawno nic nie pisałem i pojawiają się pytania - więc odpowiem - sklep nie upadł i ma się bardzo dobrze, chwilowo nie ma aktualizacji z powodu spraw prywatnych

Grabi
Grabi

Niedługo pojawią się nowi operatorzy płatności oraz opcja podpięcia domeny

Grabi
Grabi

odświeżam

Grabi
Grabi

z powodu przerwy w dostawach aktualizacji wszyscy klienci dostali darmowy dostęp do końca roku, nowe osoby także nie będą na razie płacić

(bump)

Grabi
Grabi

odświeżam, przypominam, że jeśli użyjecie płatności lvlup, to gshops jest za darmo

PatryQHyper
PatryQHyper

za darmo, ale aktywować to już się nie da. ani potestować ani nic :/

Grabi
Grabi

to ciekawe, bo mamy nowych klientów, to jest itemshop dla osób mających serwery i chcących go używać, testerów nie potrzebujemy

sklep jest za darmo ale zasady się nie zmieniły, ja przyznaję dostęp

Grabi
Grabi

dzisiaj wleci aktualizacja dotycząca aktualizacji produktów

Grabi
Grabi

zapraszamy :slight_smile: gshops.pl

Grabi
Grabi

załatałem kilka rzeczy które nie działały odnośnie zbiórek i voucherów

Envqu
Envqu

Jako tester polecam z całego serca. Są regularne aktualizacje, itemshop już teraz posiada większość funkcji, które są u konkurencji, a to dopiero początek i ma dojść jeszcze sporo nowości, które gdzie indziej można ze świecą szukać ;)

Grabi
Grabi

dodałem zmianę tła

Grabi
Grabi

podstawka jest już prawie skończona, powoli zaczynamy robić właściwe funkcje, które będą wyróżniać ten itemshop spośród innych, na dniach można spodziewać się custom cssów, kilka ficzerów których nie zdradzę + obsługi nowych operatorów płatności, w tym hotpay

Grabi
Grabi

darmowy dostęp zakończony, obecne osoby mają za darmo do czasu jaki ustaliliśmy, nowe osoby od teraz dotyczy cennik - czyli jedna oferta - 5 zł/miesięcznie za pakiet unlimited

Grabi
Grabi

odświeżyłem główną (to nie koniec bo nadal jest brzydka, będziemy walczyć do skutku) - na dniach powinny pojawić się przelewy microsms (smsy już mamy) oraz ..hotpay :slight_smile:

kjakkonrad
kjakkonrad

@bojawiem55 hmmm podobne :D tylko u Ciebie nie ma łatek i optymalizacji :(

Grabi
Grabi

były aktualizacje (tego wyglądu) i już wygląda lepiej niż na screenach w prezentacji, ale to tylko bazowy szablon, dojdą kolejne projektowane przez grafików, czyli ładniejsze

kjakkonrad
kjakkonrad

Mój komentarz to plus dla twojego projektu a dla kolegi motywacja :D

Grabi
Grabi

niedługo pojawi się drugi szablon dostępny dla wszystkich użytkowników gshops.pl z aktywnymi sklepami

Grabi
Grabi

jak ktoś chce nam pomóc dotrzeć do większej ilości osób to wrzucam grafiki reklamowe GSHOPS1|690x172

GSHOPS2|690x172

Grabi
Grabi

pracuję już nad dodaniem hpay

Grabi
Grabi

custom css wleci dziś, jestem w trakcie załatwiania dedykowanego ładnego szablonu dla sklepów

Grabi
Grabi

zgodnie z obietnicą wczoraj wleciał custom css

Grabi
Grabi

smsy hpay spięte, teraz robię przelewy

Grabi
Grabi

odparliśmy dość potężny atak ddos, sklep działa już normalnie

Grabi
Grabi

wraca wsparcie do sklepu 🥳

Grabi
Grabi

płatności microsms prawie gotowe (przelewy, smsy już mamy) - następne będzie hpay

Grabi
Grabi

delikatnie odświeżyłem główną (to nie koniec, jeszcze będę ją ulepszał), kończę integrację hotpay

Grabi
Grabi

screencapture-gshops-pl-2021-08-03-18_36_55|338x500 mały update głównej

krfcm
krfcm Pionier
# Profesjonalne podejście

Nad projektem opiekują się bardzo doświadczone osoby

Z tego co się orientuję projekt rozwijasz samodzielnie, a do tego bardzo często go porzucasz na miesiąc lub 2. image|308x113 To bardzo bardzo profesjonalne podejście

Grabi
Grabi

zacznę od końca - proponuję wdrożyć w życie odrobinkę humoru :slight_smile:

tak, projekt robię samodzielnie, są przerwy, ale ani razu nie powiedziałem, że go porzucam, mam bardzo dużo na głowie i osoby interesujące się projektem o tym wiedzą (chodzi o osoby, które korzystają ze sklepu) - ze względu na przerwy nikt za sklep nie płaci, a użytkownikom bardzo się projekt podoba

nie mam parcia na robienie wyników, mam inne źródła dochodu, rozwijam ten projekt bo go lubię i mi się podoba i gdy jest na to czas - każdy kto chce skorzystać jest o tym informowany

Pantoflarz
Pantoflarz

Z doświadczenia wiem, że dużo ludzi potrafi komentować i przygadywać ludziom którzy tworzą swoje projekty, więc podoba mi się to, że przejrzyście odpowiadasz na pytania; przynajmniej dla mnie logiczne jest, i na pewno dla innych też, że te projekty robi się "po godzinach" i życie prywatne zawsze jest ważniejsze.

choć klientem nigdy nie byłem, obserwuje ten sklep od bardzo dłuższego czasu i podoba mi się poziom rozbudowania i sam fakt że doprowadziłeś go do tego poziomu jest godny podziwu - chyba logiczne jest, że z czasem poświęca się takiemu czemuś mniej czasu gdy i stabilność też wzrosła no i sam projekt jest projektem do portfolio - takich rzeczy nie robi się w nieskończoność, kiedyś trzeba pójść dalej.

oby tak dalej i trzymam kciuki :)

Grabi
Grabi

dodałem kilka usprawnień do panelu, m. in. naprawiłem podstrony

Grabi
Grabi

Update:

przy edycji danych i błędzie shoberek nie czyści już danych, tylko wszystko przywraca, czyli jak wkleicie sobie api keya itd i się pomylicie, to po info o błędzie (np nieuzupełnionym polu) wszystkie dane zostaną przywrócone do formularza

dodałem edycję podstron oraz kilka małych usprawnień do tego modułu

jeśli produkt nie ma uzupełnionego urla to już nie sypie błędem, tylko przekierowuje i pokazuje komunikat

Grabi
Grabi

dodałem przelewy microsms, ale nie ma callbacka, jest jakiś problem po stronie micro - testowane na wielu urlach i w różnych miejscach

GreenUp
GreenUp

Zainteresowała mnie funkcja SEO. Na czym ona polega? Co nam da? Jakie są możliwości? Czy jest możliwość ustawienia słów kluczowych, meta tagów itd. description usług?

Grabi
Grabi

tak, można ustawiać wszystkie tagi seo, będzie także narzędzie sprawdzające czy usługa/podstrona jest ustawiona dobrze i czy będzie się wyświetlać

Grabi
Grabi

zaktualizowałem główną, przelewy hpay są w toku

Grabi
Grabi

wrzuciłem obszerny update poprawiający czytelność panelu

Grabi
Grabi

zrobiłem aktualizację pozwalającą wydzielić osobnego operatora płatności dla poszczególnych opcji płatności, do tego wrzuciłem serię innych update, nie nadążam opisywać, wszystko na bieżąco opisuję na dc, link jest na naszej stronie https://gshops.pl/

Grabi
Grabi

w trakcie tworzenia jest integracja cashbill oraz paybylink

Grabi
Grabi

dawno tu nic nie pisałem, ale sklep istnieje i ma się bardzo dobrze

Grabi
Grabi

sklepik został tymczasowo zawieszony - wszystkie obecne sklepy działają i można zakładać nowe, na jakiś czas wstrzymujemy aktualizacje

Grabi
Grabi

zaczynam przygotowania do wersji v2

Grabi
Grabi

obecni klienci dostaną darmowy dostęp do wersji 2.0

Grabi
Grabi

wersja v1 została wyłączona

devon
devon
system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.