Hosting Botów Muzycznych!

Zombie
rynek-oferuję
verten
verten

Oferuję Hosting Botów Muzycznych

Koszt bota muzycznego 0,30zł (ZA SZTUKĘ)

Oferujemy: - Polską lokalizacje!

• Niskie ceny! - Panel zarządzania botami!

Kontakt: PW na forum.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro
  • Sinusbot, TS3AudioBot, jakiś autorski?

• Jakie SLA gwarantujesz?

• (pytanie po części zależne od tego pierwszego) Możliwe instalowanie skryptów?

• Jakie płatności obsługujesz? Wystawiasz fakturę?

Jakub
Jakub

W jakiej lokalizacji są boty?( Pytam bo jeśli będą np. w Afryce to ping do serwera polskiego będzie ogromny ). 😉

verten
verten

Polska lokalizacja :slight_smile:

verten
verten

Ts3Audiobot przerobione przez technika. Zależy jakie skrypty. PSC / PP. Potwierdzenie płatności na email możemy wysłać.

Jakub
Jakub

#offtopic Czy ty sprzedajesz coś co każdy sobie może zainstalować?

Timo

Jeśli ktoś korzysta z hostingu TS3, a nie instaluje na VPS, czyli nie ma możliwości postawienia bota - cena 30 groszy nie wydaje się przesadzona :thinking:

Jakub
Jakub

Ciekawe czy autor oferuje jakiś panel zarządzania oraz "okres próbny".

verten
verten

Nie każdy ma chęć kupować vps pod musicboty, a cena u nas jest bardzo niska bo 30 groszy za sztukę.

Jakub
Jakub

Można dostać serwer "na okres próbny "?. - odpowiedzi nie dostałem . #offtopic Za te 30gr wolę kupić kajzerkę w Dino.

LinGruby
LinGruby Pionier

verten:

a cena u nas jest bardzo niska bo 30 groszy za sztukę.

na jaki okres?

dzień, tydzień, miesiąc...

bo jakoś brak informacji ;-)

verten
verten

Nie, nie można dostać na okres próbny ponieważ gdy dawałem owe boty, były ataki ddos.

verten
verten

miesiąc.

Timo

verten:

gdy dawałem owe boty, były ataki ddos Oferujesz hosting tak dziurawej aplikacji, która umożliwia atakowanie innych, czy może hostujesz aplikacje na niezabezpieczonej maszynie? :thinking:

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 90 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.