Hosting dla serwera minecraft

Pytania i problemy
Poziomkee
Poziomkee

Mam pytanie czy polecacie jakiś darmowy hosting serwerów najlepiej 24/7 albo odświeżane co minimum 8 godzin?

XTurtleSupport
XTurtleSupport

Twój komputer polecam

Poziomkee
Poziomkee

Mam pytanie czy polecacie jakiś darmowy hosting serwerów najlepiej 24/7 albo odświeżane co minimum 8 godzin? Nie chodzi mi o aternos czy serwer.pro a o serwer Który ciągnie 300 graczy Ps. Minecraft non premium

KrEdEnS
KrEdEnS Moderator Freebies

Raczej nie znajdziesz takiego "darmowego hostingu" 😕 Jedyna opcja to kupno serwera VPS / Dedykowanego

Poziomkee
Poziomkee

A ile max osób pomieścił by darmowy serwer?

KrEdEnS

Max grupkę znajomych

Poziomkee
Poziomkee

To szkoda

KrEdEnS

Jak za darmo to i to dobre :)

Poziomkee
Poziomkee

A polecasz jakiś tani hosting

KrEdEnS

lvlup.pro pakiet 4GB RAM Game FR :thinksmart:

helczyna
helczyna

możesz sprawdzić LVL UP :cowboy_hat_face: //możesz wykorzystać zniżkę 10% z jakiegoś kodu rabatowego i kupić od kogoś taniej wPLN potem masz też możliwość podpiąć znany i lubiany Automatyczny ItemShop Minecraft - SklepMC, żeby móc potem opłacać VPS z itemshopu

Poziomkee
Poziomkee

Ok dzk

Axerr
Axerr

Jeżeli celujesz w 300 osób to zdecyduj się na serwer dedykowany (minimum 32 GB ramu) lub parę VPSów złączonych w sektory (za pomocą jakiegoś proxy).

Poziomkee
Poziomkee

A jakiś hosting za pomocą takiego proxy znasz?

michociaak
michociaak

Proxy -> np. bungeecord [lub jego forki]. Bungeecorda możesz postawić na każdym serwerze VPS

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.