Hosting WWW, CS:GO, MusicBOT!

Zombie
rynek-oferuję
Roberrt
Roberrt

Witam serdecznie!

Przedstawiam nasz nowy projekt SERV4U.PL. Zajmujemy się szeroko pojętym świadczeniem usług hostingowych. W naszej ofercie znajdziesz Serwery CS:GO, Serwery WWW, MusicBoty TS3, dodam iż oferta jest stale wzbogacana o nowe usługi. Skupiamy się na tym aby nasz oferta była najkorzystniejsza na rynku, a zarazem abym parametry serwera stały na możliwie jak wyższym poziomie. Wszystkie nasze serwery lokalizujemy w Polsce(OVH, Redtower) oraz Francji(OVH).

Szczegółowe informacje na temat oferty:

Hosting WWW

• Natychmiastowe uruchomienie usługi
  • Backup co 24h na zewnętrzny serwer z możliwością przywrócenia danych z poziomu klienta
  • Szybki dysk SSD
  • Panel DirectAdmin
  • Bazy Danych SQL
  • Brak limitu transferu
  • Polska lokalizacja serwera
  • Wersje PHP: 5.6, 7.1, 7.2, 7.3
  • Zaawansowana ochrona DDoS

Lista pakietów: KLIK

Cena w promocji na każdy pakiet na pierwszy miesiąc 1.99 zł z kodem ILOVESERV4UW1

Serwery CS:GO 64/128 TICKRATE

• Serwery w Polskiej Lokalizacji
  • Zaawansowana ochrona Anty DDoS
  • Szyfrowane połączenie FTP
  • Przyjazny panel
  • Nielimitowana ilość baz danych MySQL
  • Codzienna kopia zapasowa
  • Monitorowanie pracy serwera
  • Zażądanie plikami z poziomu panelu internetowego
  • Harmonogram restartów i poleceń na serwer
  • Gotowe moduły instalacje
  • Gotowe konfiguracje podstawowe
  • FastDL na dyskach SSD
  • GOTV
  • Automatyczna aktualizacja
  • Konsola LIVE
  • System AntyServerCrash

Cena:

128tick = 2zł / slot

64tick = 1.2 / slot

Serwer CSGO ESL

Specjalnie przygotowany serwer dla drużyn i osób chcący posiadać swój własny serwer 5 vs 5 z gotową konfiguracją którą dostarczymy przy instalacji serwera:

• 12 slotów
  • 128 tick
  • Nasz TOKEN serwera
  • Możliwość włączenia KOSY/SKINY/RĘKAWICZKI
  • System rozgrywki LIVE (!ready, !pause, !unpasuse itd..)

Cena za serwer 32,50 zł

MusicBot TS3

• Wysoka stabilność

• Obsługa MP3, MP4 i wielu innych formatów

• Profesjonalny system pomocy

• Zaawansowany player

• Dowolna nazwa bota

• Zewnętrzny panel

• Narzędzie Soundstream

• Wyszukiwarka mediów z klienta TS3

• Upload plików

• Sterowanie z klienta TS3

• Konta dla subadminów

• Odtwarzanie z plików

• Odtwarzanie z linku

• Odtwarzanie z radia

• Odtwarzanie z Youtube

Informacje ogólne:

• Oferujemy pomoc techniczną dla wszystkich naszych usług 7 dni w tygodniu

• Tworzymy dedykowane paczki na serwery CS:GO

• Dla sieci serwerów CS:GO oferujemy specjalne oferty i rabaty

• Istnieje możliwość testowania serwera przez 24h na dowolnych parametrach

https://serv4u.pl

Zapraszamy do kontakt, jak i skorzystania z naszej oferty!

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Roberrt:

Nasz TOKEN serwera

Niedozwolone zgodnie z EULA Steama.

Roberrt:

Możliwość włączenia KOSY/SKINY/RĘKAWICZKI Również niezgodne z EULA Steama (serwerów CS:GO), grozi za to całkowita blokada konta Steam [coś jak VAC, ale na tworzenie tokenów].

Reszta jest ok, wydaje się być fajnie :slight_smile:

SP24
SP24

Czy mogę prosić o NIP lub REGON?

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

image|690x38, do łatwiejszego skopiowania: NIP: 6421957566 REGON: 273684343

(trochę wyręczanie autora postu, ale ok 😄)

SP24
SP24

Dzięki. Niestety z oferty CSGO nie skorzystam, gdyż oferta jest niezgodna z EULA. Chyba, że będę mógł wprowadzić swój klucz. Nie wiem jak z VPS'ami, gdyż wszystkie zostały już wyprzedane.

Roberrt
Roberrt

Nasz token jest tylko w przypadku serwerów zamawianych poprzez support (oferta serwerów csgo dla drużyn esl), jeżeli chodzi o rękawiczki skiny i kosy to aktualnie każdy hosting w Polsce to oferuje. :slight_smile:

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Roberrt:

jeżeli chodzi o rękawiczki skiny i kosy to aktualnie każdy hosting w Polsce to oferuje

Pokażcie mi to :thinking: Takie serwery, gdzie są takie rzeczy zazwyczaj są banowane i koniec (chodzi o nielegalne "posiadanie" tych rzeczy na serwerze).

Roberrt
Roberrt

Valve od października 2018 roku nie banuje serwerów :slight_smile:

FairGames
FairGames

Mogę śmiało polecić ten hosting, mam hosting www pod pierdoły i jest spoko. @DBanaszewski Jeżeli chodzi pluginy (ws,knife itp.) większość hostingów nawet posiada to w instalatorze :), tokeny nawet sprzedaje POLSKA FIRMA więc raczej wiesz...

// edit Nawet jeden z Tureckich hostingów jest autorem największych pluginów ws,knife, gloves :)

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

FairGames:

Jeżeli chodzi pluginy (ws,knife itp.) większość hostingów nawet posiada to w instalatorze :)

Czyli teoretycznie możnaby zgłosić te wszystkie hostingi do Valve, aby zablokowali adresy IP maszyn - takie pluginy są po prostu nielegalne (łamią EULA).

FairGames:

tokeny nawet sprzedaje POLSKA FIRMA więc raczej wiesz… Sprzedawanie bezpłatnej rzeczy, której zgodnie z EULA gier Steam'a, też jest nielegalne.

FairGames:

Nawet jeden z Tureckich hostingów jest autorem największych pluginów ws,knife, gloves :slight_smile: Roberrt:

Valve od października 2018 roku nie banuje serwerów :slight_smile: Widać, że Valve nie może sobie z tym poradzić.

Dlatego ja potępiam takie działanie 😡

SP24
SP24

Roberrt:

Valve od października 2018 roku nie banuje serwerów

Nie prawda. Mój token został zablokowany w październiku 2018 roku, z powodu właśnie tych pluginów. Dlatego zachęcam do lektury EULA

Roberrt
Roberrt

19:22 24-10-2018 <- ostatnia data fali blokad

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Roberrt:

24-10-2019 Nie było jeszcze tej daty :thinking:

Roberrt
Roberrt

Poprawione

SP24
SP24

Roberrt:

19:22 24-10-2018 <- ostatnia data fali blokad

Ale to nie oznacza, że można łamać licencję. Takie myślenie nie doprowadzi hostingu na wyżyny. Ta informacja zniechęciła mnie do korzystania z usług tego hostingu.

Dlatego ja osobiście nie polecam hostingu.

Roberrt
Roberrt

Szanowny panie kolego, rozumiem ze w tym momencie nie polecasz wszystkich hostingów dostępnych w Polsce czyli 1s1k.pl, liveserver.pl, pukawka.pl, oraz zagranicznych? Każdy hosting umożliwia korzystanie z powyżej podanych rzeczy. Jeżeli nie korzystałeś z usług s4u to nie wystawiaj opinii. Klient powinien przestrzegać zasady EULA lecz w dzisiejszych czasach może 5% właścicieli serwerów gier je przestrzega.

kotyk
kotyk Regularny

Obsługujecie wszystkie języki ale nie zmienia się żaden opis jakiejkolwiek usługi ;/ (jest tylko Polski)

Roberrt
Roberrt

Tłumaczenie jest zrobione pod panel klienta nie pod główną stronę

kotyk
kotyk Regularny

I tak czy siak szkoda że nie ma tłumaczenia strony głównej dla nawet j. angielskiego ;/

SP24
SP24

Roberrt:

Klient powinien przestrzegać zasady EULA lecz w dzisiejszych czasach może 5% właścicieli serwerów gier je przestrzega.

Ja mimo wszystko nie lubię osób łamiących zasady EULA.

Roberrt:

rozumiem ze w tym momencie nie polecasz wszystkich hostingów dostępnych w Polsce czyli 1s1k.pl, liveserver.pl, pukawka.pl, oraz zagranicznych? Nie polecam usługi CSGO, a nie całego hostingu. Może w poprzedniej odpowiedzi źle się wyraziłem. Miałem na myśli usługę CSGO.

Roberrt:

Jeżeli nie korzystałeś z usług s4u to nie wystawiaj opinii. Według Art. 19 Międzynarodowego Paktu Praw Obywatelskich i Politycznych punkt 2

Każdy człowiek ma prawo do swobodnego wyrażania opinii; prawo to obejmuje swobodę poszukiwania, otrzymywania i rozpowszechniania wszelkich informacji i poglądów, bez względu na granice państwowe, ustnie, pismem lub drukiem, w postaci dzieła sztuki bądź w jakikolwiek inny sposób według własnego wyboru

mam prawo do wyrażania swojej opinii i nie muszę być klientem hostingu. Chociaż pewnie oferta Hostingu WWW/VPS przyciągnie moje zainteresowanie.

Źródło: http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU19770380167/T/D19770167L.pdf

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 90 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.