IDailyGaming - YouTube

Zombie
idailygaming
idailygaming

https://www.youtube.com/channel/UCoSAHBUa4bDjqCfK2WfSPrg Na moim kanale znajdziesz filmy podróżnicze, z czasem może vlogi z różnych miast świata. Kanał powstał w 2015 roku, chcę go utrzymać w podobnych treściach, jakie są na kanale Krzysztofa Gonciarza na vlogowym kanale.

Już niedługo pojawią się nowe filmy, a tymczasem zostaw subka i dzwoneczek, aby otrzymywać powiadomienia o nowych filmach.

Patbox
Patbox

O czym kanał? (:kappa: )

happi
happi

idailygaming:

chcę go utrzymać w podobnych treściach, jakie są na kanale Krzysztofa Gonciarza na vlogowym kanale Póki co, w żadnym stopniu nie przypomina jego kanału. Timelapsy robi się z ładnych miejsc, a nie ustawia kamerę kilkanaście metrów od fontanny wodnej w centrum miasta lub zwykłego lasu i na dodatek tam, gdzie chodzą ludzie i zasłaniają ciągle krajobraz. Czekam na kolejne filmy, może coś mnie zainteresuje.

Kamilkime
Kamilkime Regularny

W nazwie kanału IDailyGaming, to ja bym raczej oczekiwał jakichś gameplay'ów, a nie filmów podróżniczych...

bvcz
bvcz

idailygaming:

Na moim kanale znajdziesz filmy podróżnicze Szkoda, że są tylko trzy

i chyba nie są zbytnio podróżnicze

idailygaming:

z czasem może vlogi z różnych miast świata Czekam, lubię oglądać tego typu content.

idailygaming:

chcę go utrzymać w podobnych treściach, jakie są na kanale Krzysztofa Gonciarza na vlogowym kanale. Nie sądzę, że uda Ci się od razu, ale życzę powodzenia. W dodatku jak dwa posty wyżej kolega napisał - aktualnie nijak to nie przypomina vlogów Krzysztofa. idailygaming:

Już niedługo pojawią się nowe filmy, a tymczasem zostaw subka i dzwoneczek, aby otrzymywać powiadomienia o nowych filmach. No aktualnie się nie skuszę, wrzuć kilka (ciekawych) filmów i może zmienię zdanie

Err0r
Err0r

wszystko ładnie tylko ten banner zmień to i raczej będzie dobrze :)

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

zamknięcie na prośbę autora