Ile trwa przekaz środków

Pytania i problemy
paciorjr
paciorjr
4 lata temu

Witam, ile mniej więcej wynosi czas oczekiwania na przekaz środków z portfela jednego konta na drugie?

HowWof
HowWof
4 lata temu

"Odpowiedzi obsługi zwykle nie trwają dłużej niż 48h." Dodatkowo musisz podać kod potwierdzający z emaila więc może potrwać do 4-5 dni jednakże zazwyczaj zajmuje to 1 do 2 dni

paciorjr
paciorjr
4 lata temu

Ciekawi mnie właśnie ilość ticketów / a czas reakcji. wiadomość z kodem została wysłana im 3minuty po ich odpowiedzi i tyle, cisza od prawie półtorej dnia. Na statystykach ticketów niewiele stąd dziwi mnie, ten powolny support.

brunoww22
brunoww22 Pionier
4 lata temu

Nie ma czemu się dziwić. Ponieważ nad ticketami czuwa jedna osoba. A czasami dwie (do bardziej poważniejszych spraw)

paciorjr
paciorjr
4 lata temu

Jestem w stanie to zrozumieć, ale ticketów według ich statystyk, jest mało. Nie wiem też ile pracy trzeba włożyć żeby przekazać takie środki z jednego konta na drugie, może wymaga to wielu skomplikowanych operacji, stąd moje ciekawskie pytanie. 😅😅

HowWof
HowWof
4 lata temu
HowWof
HowWof
4 lata temu

Ja używam że powinno być to zautomatyzowane tak samo mam ja chce zmienić adres IP vps i tak jestem pytany o potwierdzenie przy przelewie wplnów rozumiem ale w innych przypadkach nie ma to sensu dla mnie

brunoww22
brunoww22 Pionier
4 lata temu

Miej na uwadze tez to, ze pracownicy lvlup maja rowniez inne obowiazki niz zajmowanie sie ticketami.

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro
4 lata temu

Jako, że odpowiedź na zadawane pytania została udzielenia, a dalsze posty mają na celu narzekanie lub wymuszenie szybszej odpowiedzi na zgłoszenie - zamykam wątek.