Instalacja Windows 10 - błąd z DynamicUpdate

Pytania i problemy
Szymoon202
Szymoon202

Witam. Od wczoraj mam nowy komputer, całość złożyłem, zainstalowałem Windows 7 i chce teraz go zaktualizować do Windows 10. Korzystam z instalatora z dobre programy gdyż na starym pc dobrze działał. Po pobraniu systemu pokazuje się błąd, Określono nieznaną opcję wiersza polecenia [/DynamicUpdate]. Ktoś coś pomoże?

luxDev
luxDev Pionier

Ja w tym momencie nie korzystał bym z jakichś instalatorów tylko zainstałował bym normalnie system np. z Pendrive lub CD

Szymoon202
Szymoon202

Tylko że ja nie mam zakupionego systemu lecz był on wcześniej aktualizowany do Windows 10. Fizycznie nie mam do niego kodu, tylko z aktualizacji z Windowsa 7.

happi
happi

A to nie tak, że aktualizacja z Windows 7 do Windows 10 była możliwa tylko przez rok?

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

W tym czasie "promocji" wystarczyło przynajmniej raz uruchomić system czy go aktywować generalnie aby do klucza Win 7 została przypisana licencja Win 10.

Szymoon202
Szymoon202

O właśnie. Pobrałem system na nośnik usb i prosto z niego instaluje system. Jak narazie nie ma problemów, jeżeli coś się pojawi to napisze.

Szymoon202
Szymoon202

Wszystko poszło dobrze z nosnika.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.