Cześć. Mam trzy problemy jak można zauważyć po temacie 😃
- ISPConfig - przekroczono czas połączenia Tia, więc od wczoraj nie ładuje mi się ISP. Wyświetla mi taki o to piękny błąd: Przy okazji zauważyłem, że w panelu LVLup w... statystykach (? Nie wiem jak to nazwać) w polu (znów nie wiem jak to nazwać (nie myślę dzisiaj 😛)) CPU mam prawie cały czas 0%... Nie wiem, czy tak powinno być, ale nie sądzę... Powiem od razu, że mam zainstalowanego na serwerze WebMaila - on działa, więc nie jest tak, że nic nie chodzi...
- Długie łączenie z SSH Tia... No tu screena nie będę dawał, ale chodzi o to, że: Otwieram połączenie... [5 sekund] login as: root [15 sekund] root@adresip's password: hasło [0.3 sekundy] I jestem zalogowany. Wcześniej przerwa między każdym wynosiła ~pół sekundy... Jak tu żyć? Serwer pocztowy Oczywiście ISP (jak większość paneli) oferuje serwer pocztowy. Wszystko ładnie, pięknie... tylko nwm jak skonfigurować WebMaila 😛 Na razie dałem IMAP: localhost port 143 i SMTP: localhost port 25. Maile przychodzą, ale nie wychodzą 😛 Działa tylko jak do siebie wysyłam maila... Co robić? I przy okazji jakie są adresy serwera poczty, żebym mógł np. w lokalnym kliencie poczty się zalogować?
Podsumowanie Hmm... Co tu dużo mówić... Co robić?