jbrudek:
również myślę że @Nieznajomy11 trochę za bardzo chce zwalczyć lub zniesławić konkurencję (nie wiem jak to nazwać ale to już któryś jego post o tym sklepie).
Poza byciem twórca oprogramowania tego samego typu, jestem też właścicielem serwera minecraft oraz użytkownikiem tego forum, co powoduje, że mogę chcieć np. rozwiązać moje wątpliwości dotyczące konkretnego rozwiązania, gdy np. widzę domenę tk, która niekoniecznie budzi zaufanie.
Jestem też deweloperem i zauważyłem błąd w sklepie po jego przejściu do open-source, po czym o nim napisałem, zanim stanie się faktycznym zagrożeniem i zostanie przez kogoś wykorzystany do złych celów.
Odnioslem się też do zapewnień dotyczących moich początkowych wątpliwości i osobiście byłbym przerażony jeśli usługa, której używam wahała by się na granicy bycia niedostępna, a poniesieniem kosztu w wysokości ceny posiłku w fastfoodzie przez dostawcę.
ivallpl:
Nie poinformowałem, ponieważ zdecydowałem się na opłacenie bez kupna wpln na rynku vpsa i nic nie padnie. Nie rozumiem jaki sens ma Twój post.
Żeby dopelnić swojej obietnicy i poinformować 7 dni przed, musiałbyś mieć z tym problem tydzień przed wygaśnięciem VPS i wtedy podjąć taką decyzję, a nie kiedy nastąpi to w ciągu 24 godzin.
dudekm:
ale Cie boli, że ktoś stworzył konkurencyjny system… już któryś raz komentujesz, jak zwykle niepochlebnie :slight_smile:
Warto zwrócić uwagę, że praktycznie nigdy nie komentuje projektów pozytywnie. Udzielam się w tym dziale głównie, kiedy mam jakieś zastrzeżenia, uwagi, czy rady. Uważam, że takie posty mogą być znacznie bardziej wartościowe dla autora, niż puste pochwały.