Witam, chcę was poprosić o pomoc w podpięciu domeny z nazwa.pl pod stronę. Dodam ze jestem zieony.
Pozdrawiam, Mroczekk
Witam, chcę was poprosić o pomoc w podpięciu domeny z nazwa.pl pod stronę. Dodam ze jestem zieony.
Pozdrawiam, Mroczekk
Czy stronę masz zakupioną w hostingu www na lvlup?
Tak
Tylko że ja nic z tego nie rozumiem (zielony)
A możesz mi to napisać krok po kroku
W takim razie musisz stworzyć wpis typu A, wskazujący na IP 91.134.213.47 ( IP hosta stron w lvlup ) https://lvlup.rok.ovh/t/podpiecie-vps-pod-domene/818?source_topic_id=39&source_topic_id=6497
Po co mam pisać, coś co jest już?
Wpisuje 91.134.213.47 i mam dodać jakiś rekord, ale ja nie wiem jaki.. @kubus Nie rozumiem tych treści
Niestety nie wiem jak wygląda panel nazwy - musisz znaleźć w panelu miejsce z wpisami i dodać, lub zmienić wpis typu A dla swojej domeny na taki, żeby IP było w nim wpisane to, które podałem.
Wiem że jesteś na forum skript, napiszę do ciebie tam
Od długiego czasu nie korzystam już z tamtego forum, możemy kontynuować w tym temacie.
Ok zaraz wyśle zdjęcie panelu
Podstawowa konfiguracja jest jakaś dziwna, Jeżeli znajdziesz opcję edycji konfiguracji zaawansowanej to będę w stanie szybko Ci podpowiedzieć.
DNS? to to?
pokaż, jak to wygląda
może podam ci passy do konta?
Lepiej, żebyś prędzej czy później zrobił to sam
SystemZ:
Nigdy nie podawaj w postach, wątkach czy prywatnych wiadomosciach danych osobowych, loginów, haseł czy identyfikatorów usług. Nawet administracji czy moderacji.
To dla twojego własnego bezpieczeństwa. Od tej reguły nie ma wyjątków. Polecam regulamin forum ;)
teraz zamień adresy 85.128.128.99 w dwóch ostatnich wpisach na ten adres, który podałem wyżej.
Ja tylko dodam jako uzupełnienie, że jak zedytujesz i zapiszesz ustawienia, to one będą się załączać od 15 minut, do nawet 48h - w zależności jak operator odświeża cache. Może to nastąpić szybciej, jeżeli odczekasz jakiś czas i wpiszesz (bo zgaduje że używasz Windowsa):
ipconfig /flushdns
Potem możesz zresetować cache w przeglądarce, lub wejść na incognito, i gotowe 😃