Witam, otóż mam problem z domyślnym vanishem z essentials za każdym razem jak wchodzę automatycznie włącza się vanish z essentials a tego nie chce ma ktoś może pomysł jak to wyłączyć ?
Witam, otóż mam problem z domyślnym vanishem z essentials za każdym razem jak wchodzę automatycznie włącza się vanish z essentials a tego nie chce ma ktoś może pomysł jak to wyłączyć ?
allow-silent-join-quit: true
Zamień na false.
Ewentualnie możesz dodać administracji uprawnienia -essentials.silentjoin.vanish
.
Gdy włączę ta opcje to na chacie wyświetla się informacja ,że jakiś gracz wszedł na serwer a tego też nie chce pex odpada
Z tego co wiem nie ma innego logicznego rozwiązania, niż zabranie uprawnienia essentials.silentjoin.vanish
. Możesz też skorzystać ze znacznie bezpieczniejszego i sensowniejszego rozwiązania - po prostu nie dawać */op'a administratorowi.
Właśnie chodzi o to ,że nie mam op'a
Chodzi mi o to ,że:
Po wejściu na serwer ma automatycznego vanisha z innego pluginu bo tak chciałem Wpisuje z /v po czym dostaje wiadomość ,że nie jestem juz na vanishu a mam dalej nie widzialną postać i effekt jak z potki Dopiero 3 wpisanie /v wyłącza kompletnie vanisha
edit: Wykorzystalem tą komendę
-essentials.silentjoin.vanish
Sprawa rozwiązana szkoda lecz nie ma możliwośći wyłączenia tego z poziomu configu no trudno jeśli znajdę taka możliwość napiszę :)
Dziękuje za pomoc i pozdrawiam