Cześć. Szukam działającego bota na serwer ts3. Próbowałem kilku starszych i żaden nie chciał działać. Chce, aby miał on funkcje liczenia czasu spędzonego na serwerze
Cześć. Szukam działającego bota na serwer ts3. Próbowałem kilku starszych i żaden nie chciał działać. Chce, aby miał on funkcje liczenia czasu spędzonego na serwerze
Cześć, nie ma czegoś takiego po wpisaniu w Google „BOT TS3 darmowy”? Nie zajmuje się tematem TeamSpeaka, także ciężko mi tutaj coś doradzić. Może poczekaj na pomoc osoby która jest obeznana w temacie TS3.
Jest, kilka starszych botów które chyba nie działają albo ja ich po prostu nie potrafię zainstalować
Próbowałem go i nie chciał działać, podasz może jakiś kontakt do siebie i pomożesz ogarnąć?
A na czym polegał probłem? Utwórz nowy wątek i opisz o co chodzi, spróbujemy pomóc.
Zaraz spróbuję go postawic drugi raz i opisze dokładniej co nie działa
Wgrałem Gbota, odpalił się i wszedł na serwer, chciałem coś zmienić w configu, wyłączyłem go i już się nie chce łączyć error w core.php to ERROR: You got banned from server. Connection closed.
Ten błąd za dużo nie mówi, ale najprawdopodobniej nie dałeś botowi odpowiednich uprawnień i został on zbanowany. Boty wykonują dużo operacji i wymagają zniesienia im rate limitów.
Ogarnalem to, wystarczylo chwile poczekać, bot jest połączony, wysyła wiadomość powitalną ale nie daje rankingu w kanałach które do tego ustawiłem
Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.