Kontakt z Supportem LVLUP

Zombie
anon51066966
anon51066966

Dobry wieczór, wszystkim.

Piszę takowy temat, ponieważ mam zapytanie odnośnie innych możliwości kontaktu z Panem Michałem niż system zgłoszeniowy w panelu klienta. Interesuje mnie to, ponieważ mam dość obszerne zapytanie do Pana MIchała, lecz niestety podczas otwierania ticketu jest możliwość wprowadzenia tylko ograniczonej liczy znaków ( 1000 znaków) wziątku z czym nie jestem wstanie dokładnie opisać mojego zapytania, które do niego kieruje. Jeśli znacie państwo jakiekolwiek inne metody kontaktu poza system zgłoszeń proszę o ich podanie. Z góry dziękuje wszystkim za pomoc.

Pozdrawiam.

bvcz
bvcz

Możesz podzielić wiadomość i jedną część wysłać jako ticket a drugą w odpowiedzi do tego ticketa

anon51066966
anon51066966

Dziękuje za szybką odpowiedź. Osobiście powiem, że nie wiem czy jest możliwość wykonania takiej czynności. Jednakże nie ukrywam, że wolałbym opisać wszystko w jednej wiadomości niż je dzielić na po jedynce.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Spokojnie możesz "skomentować" swoją sprawę. A nawet wkleić na jakiegoś pastebina i wysłać link, dlaczego miało by nie przejść.

anon51066966
anon51066966

Timo dziękuje za te informacje. Jeśli wolno tylko dopytać. Zauważyłem, że nikt nie podał innych metod kontaktu np. maila. Wiadomo komukolwiek czy z Supportem LVLUP można skontaktować się inaczej niż poprzez zgłoszenie?

bvcz
bvcz

Innych metod kontaktu nie ma podanych, aby najprawdopodobniej utrzymać porządek i wszystko dotyczące spraw hostingu było w jednym miejscu. Co do alternatywy to mógłbyś spróbować zagadać jakoś na Discordzie (SystemZ#1970)

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

bvcz:

Co do alternatywy to mógłbyś spróbować zagadać jakoś na Discordzie (SystemZ#1970)

Ja to myślę, że lepiej nie, tam się rozrywkuje, a nie pracuje. Tickety są od tego. :thinking:

anon51066966
anon51066966

Dzień dobry, wszystkim.

Przyznam szczerze, że zauważyłem na podstronie https://lvlup.pro/oferta/hosting-www/ adres email " info@lvlup.pro", który jest podany raczej do kontaktu. Czy sądzicie, że jeśli napiszę na niego do jest możliwość, że Pan Michał odpiszę? Bądź czy kiedykolwiek ktoś z wasz z niego korzystał?

Pozdrawiam.

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

anon51066966:

Czy sądzicie, że jeśli napiszę na niego do jest możliwość, że Pan Michał odpiszę? Można spróbować, ale raczej nie. Ogólnie co do tego dużego zapytania - podziel sobie tekst na parę akapitów i tyle :P