Kupiłem vps i nie mam go w liście vps

Zombie
x.patys
x.patys

Hej, kupiłem vps od was i niestety nie dostałem pasow ani się on nie wyświetla w moich serwerach.

SP24
SP24

Wygląda na to, że aktualnie nie ma wolnych serwerów, musisz poczekać na dostawę nowych lub musisz czekać aż komuś wygaśnie VPS. Także na pewno go dostaniesz, tylko musisz poczekać.

psycho
psycho

Zapewne jak napisał kolega wyżej wyczerpał się limit wolnych serwerów VPS.

Żebyśmy się zaraz nie pozjadali bo ,,kupiłem i nie mam, a powinienem mieć od razu" to tak w skrótowej informacji:

• LVLUP nie stosuje dalej popularnego oversellingu, czyli nie sprzedaje kolejnych serwerów, jeśli dostępne zasoby serwera RAM/DYSK na to nie pozwalają, aby nie wpływało to na inne serwery na tej maszynie. (Logika idąca za tą zasadą to: Przecież każdy klient i tak nie zużyje 100% swoich zasobów)
  • W panelu nie ma jeszcze stosownej informacji i było to już wiele razy poruszane, pewnie zostanie to w jakiś sposób poprawione w przyszłości, lecz status wolnych usług można sprawdzać na: https://stats.lvlup.pro
system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.