##Nazwa projektu
#####KwadratowaMasakra.pl
##Cel
Stworzenie drugiej sieci "KwadratowejMasakry", opartej o najnowszą wersję minecraft'a 1.9, wielkiej społeczności minecrafterów na autorskim trybie "RealCraft" o raz 3 sieci, a dokładniej angielskiej.
##Co udało nam się zrobić
Aktualnie posiadamy rozbudowaną sieć na wersje 1.7 -1.8. Dzięki naszym innowacyjnym rozwiązaniom w dniu dzisiejszym możemy na niej znaleźć ponad 200 osób online. Sieć posiada własne forum jak i stronę: kwadratowamasakra.pl , oczywiście z dodatkiem portali społecznościowych. Serwery są wyposażone w autorskie panele, oraz bardzo rozbudowany system zakupów sms... Także możemy się pochwalić długą zdobywaną społecznością graczy oraz YouTuberów, których oczywiście wypada wymienić w dalszej części zgłoszenia. Jeśli chodzi o sieć 1.9 rozpoczęły się pracę nad trybem "RealCraft", pokrótce wymieniając jego funkcje: gracz rozpoczyna swoją przygodę przechodząc intuicyjny samouczek, następnie jest on teleportowany do miejsca bitwy i oprowadzany przez boty (postacie). Po krótkiej scence wprowadzającej do świata gry użytkownik może wybrać swój zawód - i tu się zaczyna zabawa, ponieważ jest tych zawodów kilkadziesiąt a są one oparte o autorskie skrypty... Np. Aby ochroniarz mógł zarabiać, musi wybrać swoje miejsce pracy, dajmy galerie, następnie pilnować danego obiektu. Pewnie teraz każdy pomyśli co jest fajnego w staniu i patrzeniu na graczy? Otóż to: nic... Dlatego zawody się wiążą, dla przykładu złodziej może zaatakować daną galerie - więc taki ochroniarz może ją obronić... No ale co kiedy będzie to gang? Wtedy do akcji wkracza policja a nawet wojsko. Sama mapa posiada 12 miast, a jest ona wielkości 1500x2500 kratek. Znajdziemy na niej domy na sprzedaż, hotele w których można wynająć pokoje, szpitale, miejsca pracy, siedziby firm: które również są dostępne, lotniska, miejsca rozrywki i naprawdę wiele więcej... Aby urozmaicić grę stworzyliśmy działające auta, zakłady ubezpieczeń lub nawet czarny rynek. Dla większego sukcesu tryb jest w otoczce fabularnej, czyli nasz gracz może iść kilkoma drogami: spokojnego życia zarobkowego, policjanta, złodzieja lub bohatera - lecz to ostatnie nie jest już takie łatwe ,ponieważ wymaga ono naprawdę wielkich umiejętności rozwiązywania zagadek oraz wytrwałości. Na 1.9 znajdziemy też pvp, frakcje o raz skyblock przygotowane specjalnie pod tą wersje, między innymi: custom terrain, meble, miniblocki, pełne sterowanie poprzez GUI o raz więcej tym podobnych innowacji. Jeśli chodzi o serwer angielski, w skrócie będzie on powierzchowną kopią znanych już nam trybów, lecz naturalnie w innym języku.
##Plany
Na początku chcieli byśmy stworzyć serwer rpg oparty o nowe pvp dostępne na wersji 1.9, oraz custom terrain. Następnie także serwer rpg lecz polegający na innej mechanice, a mianowicie upgradowaniu postaci. Nowoczesny serwer skyblock z meblami, miniblokami oraz sterowaniem poprzez GUI, a bym zapomniał: możliwości wyboru wyspy np. leśnej. Oraz naturalnie chcemy dokończyć naszą perełkę czyli "RealCraft". Można też dodać iż serwer angielski wymaga dopieszczenia i nie jest gotowy na swoją "grand premierę".
##Osoby/organizacje biorące udział (linki)
Jeśli można to tutaj napisać, to chciałbym zaznaczyć wysokie pozycjonowanie SEO należące do naszych domen: kwadratowamasakra.pl, infocraft.eu oraz setcraft.net. Naszymi oficjalnymi YouTuberami są: https://www.youtube.com/user/darthszrelhd oraz https://www.youtube.com/channel/UCnmkyAntDO1qty2CEORjBFg. Nie można zapomnieć iż grały u nas takie sławy jak: Skkf, minecraftblow, Rezi, polskipingwin, Vertez i wiele innych. Na końcu chciałbym zaznaczyć iż posiadamy licznych YouTuberów na Youtube, lecz myślą iż liczba subskrybcji w ilości 100 - 1000 zwalnia mnie z wypisywania tylu linków.
##Osoby/organizacje które może wezmą udział (linki)
Jesteśmy w fazie negocjacji z youtuberami grającymi dawnej na "kwadratowejmasakrze", lub "minecraft start". Jeśli przebiegną pomyślnie, możemy się spodziewać serii na ok. 100 kanałach nie mających poniżej 10 000 subskrybcji.
##Usługi z lvlup.pro których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp)
Na dobry początek starczy nam vps z 16 - 32 gb ramu. Lecz ta liczba może się zmienić do maksymalnie 128 gb ramu, ale była by ona uzgadniana z wami i równoległa do rozwoju jak i ilości graczy na naszych sieciach.
##Co mogę zaoferować w zamian
Wasz baner na naszej stronie, forum, facebook'u ora logo w reklamach tworzonych przez naszych Youtuberów. Oczywiście jest wiele możliwości typu boty reklamujące was na chat w grze, vouchery na nasze usługi za zakupienie u was serwera itp. Pamiętajmy iż to jest stary poczciwy minecraft, czyli gra sandbox! Więc kto nam zabroni dać wielkich animowanych napisów lub używania wszelakich rozwiązań. ;)
##Dlaczego ten projekt jest unikalny? Opisz
Myślę że sam fakt iż jesteśmy na rynku od wielu lat, grono popularnych youtuberów i nasze tryby wyróżniają nasze sieci. Jednocześnie pamiętajmy iż wiele osób za młodu oglądało serie z naszego serwera u np skkf'a, przez co wątpię aby serwer "x" miał posiadał takie wyróżnienie. Na końcu można dodać iż tryby które planujemy na wersje 1.9 nie są spotykane, oraz są oparte o własne autorskie pluginy/skrypty, przez co rozgrywka jest zooptymalizowana a jednocześnie bardzo przyjemna na oka i przy każdym następnym kroku pozytywnie zaskakująca.
##Od autora
Chciałbym tylko na końcu dodać, iż chcemy aby sponsoring objął całą sieć nie tylko te nowe... Czyli coś co by było podobne do sponsorowanego przez was "sześciennego globu". Jeszcze muszę powiedzieć iż podobny temat pozostał już poruszony, lecz był on tylko o kilku trybach... Ale oczywiście aby nie było przeszkód, zapytałem się pomocy technicznej:
Witam, na waszym forum została dodana oferta współpracy z naszą siecią.
Podanie zostało odrzucone w nietypowy sposób, ponieważ osoby próbujące zrobić na złość nie najmniejszej sieci, właśnie się aktywowały. Czy będziemy mogli zrobić jeszcze jedno podejście - naturalnie rozumiem iż jest napisane NIE, tylko iż wątpię że te podanie zostało zamknięte w sposób "normalny". Dodam iż jeślibyście nam pozwolili - dany temat byłby dodany za kilka tygodni (jak posprzątamy w szeregach). Serdecznie pozdrawiam!
I otrzymałem taką odpowiedź:
Witaj, nie będzie problemu jak za jakiś czas utworzysz nowy wątek.
Nie mam tu nic do dodania.
Tak więc pozdrawiam użytkowników forum, jak i samego SystemZ. O raz mam nadzieję że się dogadamy i będziemy współpracować na dłużej.
####SS Pozycjonowanie:
##Edit
Aktualnie mamy problemy techniczne z naszą stroną internetową, przez co nie mam jak jej zademonstrować. Lecz oprócz tego jestem otwarty na prośby o ss np strony infocraft.eu