• LifeTalk.pl ~ TeamSpeak tworzony z pasją!

Zombie
Mlody
Mlody

reklama|334x500

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Czym się wyróżniacie?

Co sprawia, że stoicie wyżej, ponad innymi, powtarzającymi się serwerami?

Dlaczego mam wybrać właśnie wasz serwer TeamSpeak?

Lisciuu
Lisciuu

Nadal nie wiem, dlaczego wy :\

Mlody
Mlody

Co wyróżnia nas serwer od innych ? Hmmm

Różnimy się tym że nasz serwer jest dla was, jesteśmy otwarci dla użytkowników naszego ts'a ! Drugą sprawą jest stabilność i profesjonalizm - te dwie cechy stoją u nas na pierwszym miejscu !

Lumpiasty
Lumpiasty Stały bywalec

[details="Pierwsze wrażenie najlepsze, ładowało się 2 minuty, po czym zobaczyłem to:"] (Mógł być to mój internet, proszę tego nie brać do siebie, to jest MOJE pierwsze wrażenie) image|637x500 [/details]

Po wbiciu "testowo" ujrzałem pełno kanałów, dużo scrollowania, a ludzi aż tyle nie ma. Boty spamują czat. Na pierwszy rzut oka tyle, ale i tak korzystać nie będę.

Fabian
Fabian

Moze jednak to wina twojego internetu bo mi sie to zaladowalo w sekunde :>

Lumpiasty
Lumpiasty Stały bywalec

Dzięki za zwrócenie uwagi, poprawiłem uwzględniając to.

anon45653061
anon45653061

https://net-speak.pl/ Hmm.... Bardzo fajny teamspeak slotóka :/ Naprawde nie lepiej kupić VPS sobie od np. LVLUP.PRO i mieć lepszą automatyzację + boty muzyczne ? :)

Mlody
Mlody

Stoimy na VPS z licencją 256 o czym ty kolego mi tutaj piszesz :)

anon45653061
anon45653061

Z NetSpeak? Jak tak to raczej Voice VPS.

Da sie po tej "stronie głównej" kapnąć.

Mlody
Mlody

Dokładnie tak VoiceVPS Lecz tak jak napisałeś wyżej. Nasz serwer jest w pełni z automatyzowany + oferujemy użytkownikom boty muzyczne . !

Więc nie wiem o co ci chodzi tym komentarzem wyżej ?

Fabian
Fabian

Krzystofeq nie wiem za bardzo po co sie czepiasz gdzie maja postawiony teamspeak. I to " " XDDD mam na dzieje ze to zart XDD

Mlody
Mlody

Cały nasz serwer autmoatyzuje Aplikacja xBOT Więc nie wiem chłopie o co ty się przypierdalasz w tym momencie ?

anon45653061
anon45653061

Bo myślałem że z tego gówno NBOT'a korzystacie. I dlatego napisałem :P

@bopke bez problemu

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Dyskusja znacząco odbiegła od tematu wątku, a poziom drastycznie spadł. Zalecam zakończenie tej dyskusji lub przeniesienie się na wiadomości prywatne, bo będę musiał zakończyć tę dyskusję siłą 😟

KrEdEnS
KrEdEnS Moderator Freebies

Projekt już nie istnieje :(