Witam, czy da się jakoś zwiększyć limit transferu plików na stronie? Próbowałem wgrać sobie styl na swoją stronę, ma on powyżej 2mb, a można przesyłać poniżej 2mb. Czy da się to gdzieś zmienić w directadminie czy coś?
Witam, czy da się jakoś zwiększyć limit transferu plików na stronie? Próbowałem wgrać sobie styl na swoją stronę, ma on powyżej 2mb, a można przesyłać poniżej 2mb. Czy da się to gdzieś zmienić w directadminie czy coś?
Też doświadczam problemów z uploadem i pobieraniem na swoje WWW na W2. Przy dłuższym uploadowaniu (większy plik), prędkość wrzucania pliku RAR wynosiła koło 100 kilobitów. Zrobiłem test. Ta prędkość to jest chyba jakiś żart, ale nie ma się co dziwić, skoro zapewne ponad 100 stron korzysta z jednego W2. Dla zainteresowanych raport z pobierania pliku 1 GB: https://timoproject.pl/ss/lvlup-w2.txt
Nie chodzi mi o prędkość, chodzi mi o to, że w ogóle nie mogę wgrać na forum stylu powyżej 2mb. Da się jakoś temu zaradzić?
Chcem zwiększyć ilość MB które można wgrać na silnik forum. Nie mogę wgrać stylu bo waży on więcej niż 2mb.
Czyli wgrywasz na silnik strony, to akurat nic do Direct Admina nie ma. Być może blokuje to silnik strony. DA na pewno nie. Poszukaj w ustawieniach silnika.
Na innym hostingu (jakiejś darmówce na test) limit tego wynosi 64mb, a tutaj jest 2mb, nie ma nic w ustawieniach silnika, szukałem.
W każdym razie, w przypadku usługi Hostingu (jaki masz pakiet?) na LvlUp nie ma różnicy wielkość pliku. Jedynie ograniczeniem jest prędkość transferu. Musi być coś z silnikiem, w DA nie ma żadnej opcji do limitowania.
Pro, ale już nic, poradziłem sobie dodając na ftp plik php.ini. :)
przy pobieraniu na hosting osiągasz limit użycia I/O, dlatego pobieranie zwalnia, bo nie może zapisywać tak szybko