LiveChat

Rozwiązane
odrzucone, panel-lvlup-pro
sebas11
sebas11

Mam pomysł aby Zamiast Ticketów można by było Wprowadzić LIVECHAT z konsultantem Poprostu Klient by wszedl na strone okienko by bylo po prawej tak jak na stronach jakiejs sieci komorkowej ze Zapraszamy do Rozmowy W Razie Błędu/Zapytań i Poprostu Klient by wszedł poczekał w kolejce na konsultanta i Konslutant by mu pomógł ? Co wy Na To?

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Livechat w zasadzie jest na stronie tyle że nieaktywny. Był on użyty kilka razy ale generalnie się nie sprawdził.

Infinity
Infinity

Z tego co się orientuje, to @SystemZ nie zatrudnia nikogo, więc też średnio by ten livechat wyglądał. Moim zdaniem tickety powinny zostać, tylko one.

luxDev
luxDev Pionier

Pare lat temu taki livechat był :D Pamiętam jak Systemowi zawracałem dupe czasami 😄

liamdj23
liamdj23

Wg mnie, lepiej by było postawić jakiegoś bota, np. na Messengerze 😉 Na początku konwersacji bot podawałby kategorie typu MC, VPS, WWW, po wybraniu kategorii, najczęstsze problemy, np. "Serwer Minecraft nie włącza się" , potem najczęstsze rozwiązania, z linkiem do tematu na forum 😄

sebas11
sebas11

liamdj23:

ić jakiegoś bota, np. na Messengerze 😉 Na początku konwersacji

Mądry Pomysł Bot na Messenger ! liamdj24 Jestem za <3 @SystemZ

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

"Poniższej tematy z forum naszej społeczności mogą ci pomóc" 😂

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Linki do forum będą pojawiać się przy chęci utworzenia zgłoszenia lub przed nim, tak było zaplanowane już wcześniej.

Pomyślę nad botem na FB choć nie wiem czy to będzie użyteczne względem ilości czasu jaki trzeba na to poświęcić.

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Minęło już trochę czasu i definitywnie nie wprowadzamy livechatu. Jakakolwiek integracja z FB też nie będzie miała miejsca póki co.

Możemy za to jednak spróbować wprowadzić nasz discordowy chat na stronę główną https://lvlup.rok.ovh/t/czat-z-discorda-na-stronie-glownej/12482