Witam, gdy ustawiam tytuł weteran dla konta on jak na złość znika po kilku godzinach po jego ustawieniu.
Witam, gdy ustawiam tytuł weteran dla konta on jak na złość znika po kilku godzinach po jego ustawieniu.
Też miałem taki problem będąc w twoim położeniu, poprosiłem (wtedy) moderatora o pomoc. Ustawił mi i już nie znikał :D
W takim bądź razie O wielki Timo poproszę o ustawienie tytułu weteran dla mojego profilu 😉.
Ustawione 😎
Mimo wszystko temat nie jest zamknięty, nie wiem czy to problem w konfiguracji forum, czy też błąd silnika. Także nie zamykam.
Timo:
też błąd silnika
Niestety, ale jeszcze (?) nikt nie zgłosił tego błędu do autorów Discourse, a takowy istnieje - sam miałem z nim doświadczenie i na razie nie ma sposobu naprawy oprócz nadanie owego tytułu przez kogoś wyższego niż LVL 4 (w takim dosłownym rozumieniu, LVL 4 posiada nawet admin, ale admin ma jednak większe moce 😊 ). Moderator chyba nie ma wystarczającej "mocy" :(
Yyy tytuł zniknął 😄
Teraz ja ustawiłam, zobaczymy czy zniknie :>
Zniknął 😅
Podejście numer dwa. Są dwa sposoby na ustawienie czyjegoś tytułu, jak ten drugi nie zadziała to pozostanie zgłosić buga twórcom Discourse 😐
https://cdn.discordapp.com/emojis/437689657740886032.png?v=1
Chyba faktycznie kod forum szwankuje.