Maszyna dla serwera

Zombie
vps, ts3
SP24
SP24

Podacie mi propozycje najtańszej maszyny pod serwer TS3 32 sloty + BOT QUERY. Chciałbym (najlepiej)linka do strony z opisem maszyny

MichQ
MichQ

https://lvlup.pro/oferta/vps-kvm-pl/ Pod 32sloty i dobrze napisanego bota wystarczy :P

SP24
SP24

Tylko zależy mi na cenie

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Jeśli nie chcesz porządnej KVMki, to możesz też "zainwestować" 4 zł w najtańszego VPSka na arubie, czy tego typu oferty.

SP24
SP24

A czy ta maszyna nada się na serwer TS?

Timo

Każda się nadaje, TS ma praktycznie zerowe użycie. Szczególnie przy niskiej ilości użytkowników. Bez problemu postawiłbyś na Raspberry Pi Zero, gdyby tylko TeamSpeak wspierał ARM 🙁

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Gorzej jak komuś zacznie się nudzić i postanowi atakować serwer na arubie, mój serwer za 4zł spada jak mucha od przeciążania sieci 😕

SP24
SP24

Zdecydowałem, że niema co oszczędzać. Ja potrzebuje jakości a nie ceny

SP24
SP24

Zdecyduje się chyba na VPS z OVH. Co o tym sądzicie?

#pytanie-do-osób-które-korzystają-z-OVH Czy trzeba mieć 18 lat aby korzystać z OVH? Czy faktury "korespondencja" przychodzi mailem czy listem

Nikox
Nikox

Nie trzeba mieć 18 lat aby korzystać z ovh. Musisz jedynie posiadać paypala lub możliwość wykonania przelewu, tylko tymi sposobami możesz zapłacić. Korespondencja przychodzi mailem.

Timo

SP24:

potrzebuje jakości

SP24:

Zdecyduje się chyba na VPS z OVH :kappa:

Myślę że w podobnej cenie znajdziesz jakąś KVMkę, nawet w wersji plus i będzie miała lepsze parametry ;)

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

SP24:

Zdecyduje się chyba na VPS z OVH

Zależy jeszcze który, ale często nie jest to wyznacznik najwyższej jakości, szczególnie ze względu na tylko standardową ochronę antyddos. W przypadku VPS KVM z lvlup masz ochronę game (Francja) i pro (Polska).

Przy game mucha nie siada w porównaniu ze standardową, a pro nie testowałem. Niemniej chyba nie ma vpsów z ochroną game bezpośrednio w OVH.

Infinity
Infinity

Zamiast OVH bezposrednio to wez lepiej na lvlupie, lepiej bedzie. Moim zdaniem oferta KVM GAME PRO+ + ustawione filtrowanie udp na port ts3. Najlepsza opcja.

SP24
SP24

Tak teraz sobie myśle, że jednak ta ochrona DDOS lepsza będzie w LVLUP

A tak poza tematem. Gdzie mogę przeczytać regulamin licencji 32 sloty

kubus
kubus

Jeśli chodzi o regulaminy to tutaj są do wszystkich usług klik

Infinity
Infinity

32 sloty to jest tak zwane "brak licencji", wiec nie ma warunków jako takich.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.